Now Reading
Princo Williamo ir Kate vestuvių proga – karališki komiksai (Foto, video)

Princo Williamo ir Kate vestuvių proga – karališki komiksai (Foto, video)

Princo Williamo ir Kate vestuvių proga - karališki komiksai  (Foto

Romantiška Velso princo Williamo ir Kate Middleton meilės istorija, kurią netrukus vainikuos jųdviejų vedybos, bus įamžinta ir balandį pasirodysiančioje dviejų dalių komiksų knygoje „Kate ir Williamas: Visiškai atvira meilės istorija“ (Kate and William: A Very Public Love Story).

Komikso scenarijaus autorius Richas Johnstonui, kuris dar žinomas ir kaip politinio pasaulio satyrikas, prieš imdamasis darbo, turėjo daug ką sužinoti. Vienas „didžiųjų“ darbų – išsiaiškinti mažybinius meilius žodelius, kuriais vienas į kitą kreipiasi įsimylėjėliai.

„Ji draugą vadino „Didžiuoju Williamu“, jis mylimąją – „Meškute“, – teigė įvykių fiksuotojas.

60 puslapių iliustruotą romaną sudarys dvi atskiros dalys. Pirmojoje dalyje pasakojama apie princo gyvenimą prestižinėje internatinėje mokykloje, pasiekimus regbio aikštelėje ir vėlesnius nuotykius tarnaujant Karališkosiose oro pajėgose (Royal Air Force). Kitoje knygos dalyje pateikta K.Middleton istorija – su išgalvotais jos įrašais dienoraštyje, gyvenimo pakilimais ir nuosmukiais, kol ji galiausiai tampa būsimąja karaliaus mergina.

Žinoma, ne kiekviena pora norėtų, kad jų privatus gyvenimas būtų atpasakotas iliustracijose ir dialoge, tad scenaristas tikisi, kad skaitydami komiką būsimi sutuoktiniai paprasčiausiai gėrėsis, nors ir galėtų paprieštarauti dėl pateiktų įvykių chronologinės tvarkos, vaizdų paveikslėliuose ar šnekos „burbuluose“, rašo „Mercury News“.

Pora ganėtinai „padori“ komiksui – geros išvaizdos superherojus ir herojė, teigė knygos-komikso iliustracijų autorius menininkas Mike Collinsas, žadantis, kad joje bus įamžinti tikri įvykiai. Piešiniuose istoriją jis įamžins kartu su Gary Erskine. Šie meistrai įamžina ir kitus leidėjo „Markosia Enterprises“ komiksus – „Žmogų-vorą“ (Spider-Man), „Užtaisus“ (Warheads ), skelbia „Daily Mail“.

„Jos plaukai laisvai krintantys, juos nepaprastai malonu piešti, o princo veidas – labai išraiškingas“, – teigė iliustracijų autorius.

„Tai geriau, nei matyti save ant plokštelės“, – juokavo scenarijaus autorius, pridurdamas, kad daugelis šiai progai skirtų suvenyrų bus atvežta iš Kinijos.

Viename iš epizodų princas Williamas vaizduojamas bare besilinksminantis su kurso draugais ir besimėgaujantis merginų draugija, dar esą tikriausiai pats nė nenumanydamas, kad pavergė Kate širdį. Tuo metu būsima sužadėtinė stebi iš už kampo, skelbia ndtv.com.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kitose komikso epizoduose faktai pinami su pramanais. Pora mėgaujasi bučiniu, ir bando slidėmis pasprukti nuo „paparacių“, juos persekiojančių atostogaujant Klosteryje (Šveicarija). Kitoje scenoje princas Williamas vaizduojamas su kariuomenės ir karinių oro pajėgų uniformomis, o Kate į jį žvelgia susižavėjusi.

Viena JAV leidyklų jau paskelbė ruošianti komiksą-konkurentą, kurį taip pat žada pristatyti balandį.

Parengė Nerijus Drochneris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top