Now Reading
Rašantysis Mantvydas

Rašantysis Mantvydas

Rašantysis Mantvydas

Sveiki, esu Mantvydas Leknickas. Aš esu blog’eris, tačiau nenorėčiau būti taip vadinamas, nes tai visiškai nesiderina su kūryba ar menu. O aš – kūrybos žmogus. Užeikite į mano blogą. Neabejoju, jog kažkas tikrai patiks. Nors nesitikėjau, tačiau sulaukiau nemažai populiarumo ir pagiriamų žodžių dėl mano rašomų tekstų, taip pat neseniai dalyvavau kūrybos be jokios cenzūros renginyje „Pyyyp”, į kurį pakvietė būtent dėl mano blog’o. Rašau tiek ironiškomis temomis, tiek rimtomis – jau nuo žmogaus sukūrimo kankinančias žemės gyventojus, tai meilė, jos paieškos, ištikimybė, pasitikėjimas, jo trūkumas ir kova už save ir savo idėjas. 🙂

Štai vienas iš kūrinių:

Kas yra graži moteris?

Kas yra graži moteris? Ar tai aukštakulnių įkalinta, stomotologo išbalinta, pudros pagražinta būtybė? O gal tai kartu futbolą mėgstanti žiūrėti mergina, nerūpestingai žaidžianti plaukais? Kokios spalvos? Koks skirtumas?

Graži moteris, kuri intelektualiai seksuali, mėgstanti kalbėti apie dalykus, kurie priverčia susimąstyti, tyliai dainuojanti dainas, kurių televizijoje keptos žąsys niekada net nėra girdėjusios. Mergina, kuri traukia visų akis? O gal ta, kuri pasirenka, kurių akis traukti? Gal ant jos kaklo puikuojasi laimę nešantis pakabukas, kurį malonu laikyti tarp pirštų?

O gal graži moteris nešioja daug žiedų, tačiau slapčia svajoja apie visam gyvenimui įpareigojantį piršto papuošalą? Graži moteris skaniai kvepia. Jos plaukai mėgsta būti kutenami vėjo.

Graži moteris graži ir iš ryto. Net jei rytas nėra gražus – ji padarys viską, kad jis atrodytų kitoks. Tokia mergina pasakoja apie savo sapnus, kurie tau įdomūs, net jei nė velnio jų nesupranti.

Ji niekada tau neleis atsikvėpti, pamiršti dalykus, kuriuos ji mėgsta, neleis ieškoti skanesnio bučinio, nes tokio nėra, neleis galvoti apie kitas rankas.

Jos oda gražiai įdegusi. Neįdegusi taip pat. Gražūs antakiai, nusakantys jos nuotaiką. Žinoma, tokią, kokią ji nori, kad žinotum. Gražios moters niekada nesuprasi, nes čia ir slypi visas jos grožio šaltinis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Graži moteris niekada nebus ant žurnalo viršelio, nesifotografuos kvepalų reklaminiams stendams. Graži moteris nėra apgaulė, graži moteris išves tave iš proto, privers daryti dalykus, kurių nė nemanei darysiąs. Ji to verta. Patikėk manimi.

Kad būtų paprasčiau – keletas mano geriausių įrašų nuorodų:

  • Istorija apie Olialia mergaitę, kurią į savo puslapį netikėtai išdrįso įsidėti netgi ir pačios barbės: Čia ir Čia.
  • Jei pabodo tie patys veidai televizoriaus ekrane: Čia.
  • Rimtesnė tema – artėjantys rinkimai – ironišku požiūriu: Čia, Čia ir Čia.
  • Šiuolaikinė mergaitė su degtukais: Čia.

Neseniai parašiau knygą (jau įpusėjau ir antrąją), šiuo metu ieškau kelių, kaip ją išleisti, mat leidyklos prikaišioja, kad didžiausia problema, jog esu mažai žinomas visuomenei. Esu atviras visokiems pasiūlymams.

 


Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top