Now Reading
Po vienu stogu – 1 vyras, 39 žmonos, 94 vaikai ir 33 vaikaičiai (foto)

Po vienu stogu – 1 vyras, 39 žmonos, 94 vaikai ir 33 vaikaičiai (foto)

Po vienu stogu – 1 vyras

Norėtumėt visą gyvenimą praleisti viename name su vaikais, anūkais, o gal dar spėtumėt dar pamatyti proanūkius? Žmonės taip gyveno ne tik anksčiau, bet ir dabar.

Nuošalioje šiaurės rytų Indijos provincijoje gyvenantis 66 metų vyras per gyvenimą su 39 žmonomis sugebėjo susilaukti 94 vaikų, o šie – 33 vaikaičių. Visi jie gyvena po vienu stogu, skelbia „The Telegraph“.

Didžiulė trijų kartų šeima gyvena keturių aukštų pastate su 100 kambarių. Jų namas yra kalnuotame Mizoramo valstijos kaimelyje. Indas Ziona Chana neslepia, per vienerius metus yra sugebėjęs versti net 10 moterų. Visos jaunosios žmonos gyvena viename kambaryje netoli vyro miegamojo, kuriame šalia šeimininko nuolat gulėdavo po 7 – 8 nuotakas. Vyresni šeimos nariai gyvena toliau.

Sūnūs ir jų žmonos bei anūkai gyvena skirtinguose vieno pastato kambariuose ir turi bendrą virtuvę.  Žmonos paeiliui ruošia maistą, dukterys tvarko namus, skalbia. Tuo tarpu vyrai dirba lauke – ūkininkauja, prižiūri gyvulius. 

167 asmenų šeimos vakarienei prireikia 30 vištų, apie 90 kilogramų (200 svarų) ryžių ir daugiau nei 60 kg (130 svarų) bulvių, skelbia „The Daily Mail“. Dažniausiai jie maitinasi savo užauginta produkcija, tačiau kartais sulaukia paramos ir iš rėmėjų.

 „Dar ir šiandien galvoju apie šeimos gausinimą ir esu pasirengęs padaryti bet ką, kad vėl vesčiau“, – teigia 94 vaikų tėvas, save laikantis laimingiausiu žmogumi.  Kai vedė pirmąją žmoną, Z.Chanai buvo 17 metų, o jai – 20 metų. Dabar jis žmonos ieškotų Jungtinėse Valstijose.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

66-metis vadovauja vietinei krikščioniškai religinei sektai „Chana“, kuri leidžia poligamiją. 1942 metais įkurta sektos nariai tikisi su Kristumi netrukus valdyti pasaulį, ją vienija jau 400 šeimų.

 

Nerijus Drochneris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top