Now Reading
Atidarytas pirmasis sportinio pokerio klubas!

Atidarytas pirmasis sportinio pokerio klubas!

Atidarytas pirmasis sportinio pokerio klubas!

Vasario 25 dieną, penktadienį, griausmingu 3 dienas trukusiu nacionaliniu Lietuvos sportinio pokerio federacijos renginiu duris atvėrė didžiausias sportinio pokerio klubas Lietuvoje „Du Karaliai“. Pirmasis klube įvykęs renginys tapo itin reikšmingu ne tik „Dviems Karaliams“, bet ir federacijai.

Beveik metus gyvuojanti federacija sparčiai juda pirmyn ir siekia vis naujų rekordų. Šis renginys sumušė 2010 m. Lietuvos čempionatui priklausiusį rekordą ir atėmė iš jo daugiausiai žaidėjų surinkusio sportinio pokerio renginio titulą. Į LSPT Vilnius – „Dviejų Karalių taurę“ susirinko net 311 sportinio pokerio entuziastų! LSPF prezidentas Andrius Tapinas džiaugiasi didžiausiu ligi šiol Lietuvoje įvykusiu turnyru ir tiki, jog ir šis skaičius neužilgo taps tik istorijos detale.

Tuo tarpu sportinio pokerio klubas „Du Karaliai“ didžiuojasi galėdamas tapti šio reikšmingo įvykio dalimi. Šis malonus pasiekimas tapo puikiu startu veiklą pradedančiai atvirai visiems sportinio pokerio erdvei. Vilniečiai nuo šiol turės nuolatinę tik šiam žaidimui skirtą vietą, kur galės smagiai bei turiningai praleisti vakarus prie sportinio pokerio stalų. Turnyrų metu bus galima stebėti įvairių sporto šakų rungtynių transliacijas, taip pat bus organizuojami seminarai, su pokeriu susijusių filmų peržiūros ir kitokios pramogos.

„Du Karaliai“ pristato plačią sportinio pokerio renginių programą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamą renginį. Kovo mėnesį klube vyks reitinginiai VSPA OPEN ir Pavasario taurės turnyrai, Grant‘s komandinė lyga, renginys visiškiems naujokams kombinuojamas su pažintiniu seminaru apie Texas Holdem pokerio rūšį, pramoginis turnyras derinantis beribį Holdem su Pineapple pokerio rūšimi, žaidimas poromis, čempionatas studentams, Lietuvos įmonių lyga. Taigi rinktis yra tikrai iš ko!

Jau šią savaitę „Du Karaliai“ kviečia į tris skirtingus sportinio pokerio renginius.

Penktadienį, kovo 5 dieną, prasideda Vilniaus sportinio pokerio asociacijos (VSPA) atvirieji reitinginiai turnyrai – VSPA OPEN, kurių pagalba kiekvienas norintysis turės galimybę pakliūti tiesiai į LSPF renginius ir patirti, ką reiškia žaisti milžiniškuose turnyruose, į kuriuos susirenka žaidėjai iš visos Lietuvos. Šis penktadienio turnyras būs išties neeilinis, nes jame žada prie pokerio stalo prisėsti ir pats Antanas „TonyG“ Guoga, kurio garbei ir buvo įsteigta laimėtojo taurė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šeštadienį startuoja „Dviejų Karalių Pavasario taurė“ – tai šeštadieniais vykstantis daugiausiai sportinio pokerio įgūdžių reikalaujantis klubo reitinginis turnyras, kuris išsiskirs gilia struktūra. Reitingo lyderiai bus apdovanoti pagrindiniais klubo prizais, kurie bus paskelbti vėliau. Taigi tai turnyras visiems trokštantiems tikro – sugebėjimais, o ne sėkme – paremto žaidimo.

Na, o sekmadienį tradiciškai vyks VSPA regioninis turnyras, kuriame LSPF nariai kaunasi dėl vertingų rėmėjų įsteigtų prizų bei Sidabrinių ir Bronzinių tūzų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top