Now Reading
Vestuvinės suknelės drąsioms (Foto)

Vestuvinės suknelės drąsioms (Foto)

Vestuvinės suknelės drąsioms (Foto)

Reikia pripažinti, kad egzistuoja įvairių pavasario atidarymo būdų, tačiau tokio atidarymo, koks vyko klube „New York“, mažai kas tikėjosi – Liutauras Salasevičius pristatė savo vestuvinių suknelių kolekciją.

 Laikas.lt išsamiai pristato vykusį renginį, o nuotraukų galerijoje pateikia nuostabias nuotraukas ne tik iš pačio pasirodymo, bet ir iš užkulsių. Skaitom.

Dizaineris L.Salasevičius pristatė jau trečią kolekciją, kur dviejų kolekcijų iš trijų leitmotyvas yra… gedulas. Priminsime, jog pirmojoje kolekcijoje „Našlės užrašai“ pristatė vakarines suknelės, o pastarojoje – vestuvines. Čia reikėtų atsiriboti nuo nenumaldomo poreikio įsijausti į mados kritiko vaidmenį, o koncentruotis į stebėtojo įspūdžius, stebint lengvai makabrišką pasirodymą.

Kolekcija akivaizdžiai skirta išskirtinėms ir drąsioms, nebijančioms išsiskirti moterims. Dizaineris stengiasi rasti savotišką takoskyrą tarp aukštosios mados ir to, ką kiekviena originaliai mąstanti nuotaka galėtų vilkėti savo šventės dieną. Universalumo kolekcijai suteikia neišlaikyta vientisa tema – kiekviena moteris galėjo rasti jos skonį atitinkančią suknelę, kadangi kolekcijoje variavo audiniai, jų gausa, siluetai, galvos papuošalai, detalės.

Ypatingas dėmesys skiriamas galvos akcentams. Jų dominantė – stilizuotos skrybėlaitės (nuo paplūdimio skrybėlės iki „katiliuko“). Ir žinoma aksesuarai…Blizgesio taip pat netrūko, tačiau jie naudojami saikingai – didžiausias nuotakos papuošalas yra suknelė, kurią gali nustelbti nebent nuotaka.

Vakaro kulminacija – juodos, puošnios suknelės, skirtos pačiai laimingiausiai moters dienai – vestuvėms. Ypatingas akcentas suknelėje buvo juodas vualis – stebėtojai patvirtina, įspūdis neišdildomas. Skambant requiem prieš akis atsiveria ironiška dizainerio kolekcijos koncepcija – ne viskas vestuvių dieną prasideda, kažkas ir baigiasi..

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Be kita ko, autoriaus drabužių kolekciją puikiai papildė pasirinkti modeliai. Įspūdingai vakarą pradėjo Inetos Stasiulytės bei Aušra Štukytės itin teatrališki pasirodymai, akį traukė daugiau pažįstamų veidų – tarp kolekciją demonstravusiųjų buvo ir Nijolė Pareigytė, Laura Imbrasienė, Atlanta, Oksana Zlatkovaitė, taip pat „Olia lia“ merginos. Nors nuotaika buvo aiški, kiekvienas modelis savaip interpretavo dėvimą drabužį. Ir ar galima modelius smerkti, jei vestuvės kelia savas emocijas?

 Taigi jei net ir nesiruošiate į savo vestuves eiti pasipuošusi juodai it į šermenis, Liutauro Salasevičiaus kolekcijoje galite rasti tai, kas tiktų ir prie šypsenos veide.

Kolekciją stebėjo Vilma Totorytė
Nuotraukos: Victor Morozov

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top