Now Reading
Charlotte Free – modelis rožiniais plaukais (Foto)

Charlotte Free – modelis rožiniais plaukais (Foto)

Charlotte Free - modelis rožiniais plaukais (Foto)

Jei jums atrodo, kad manekenių išvaizda neturi būti šokiruojanti ir spindėti natūralumu, kuris lengvai keičiasi fotosesijų metu ar padedant makiažui – turbūt neklysite.

Tačiau kartais tobulame modelių pasaulyje pasitaiko ir išsišokėlių, kurios laužo nusistovėjusius stereotipus ir tai daro tikrai sėkmingai. Susipažinkite – amerikietė Charlotte Free ir jos rožinis „galvos apdangalas“.

18 -etė iš Los Andželo buvo atrasta apsipirkinėjanti parduotuvėje ir jai iškart  buvo pasiūlyta taptimodeliu. Vėliau jos išskirtinumą pastebėjo ekstravagantiškoji dizainerė Vivienne Westwood ir pasirinko Charlotte pradėti „Red Label“ kolekciją Londono madų savaitės metu. O drabužių tinklo „Topshop“ fotosesijoje, kurioje kiekvieno modelio plaukai buvo surišti į du „ragelius“, merginos rožinis „ragelis“ atrodė išties išskirtinai. O dar labiau visus žavi, kad Charlotte dažo plaukus pati namuose.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tad reikia tikėtis, kad Charlotte  originalus požiūris į modelio darbą ir išskirtinumas atvers vartus naujai manekenių madai. Nes modelių mados veikia ir jaunas merginas, o originalumo ir savitumo propagavimas niekada nepakenkė.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top