Now Reading
Paroda „Pelenė 2011“ – išganymas pavasario išsiilgusioms moterims (Foto)

Paroda „Pelenė 2011“ – išganymas pavasario išsiilgusioms moterims (Foto)

Paroda „Pelenė 2011“ - išganymas pavasario išsiilgusioms moterims (Foto)

Šį savaitgalį Vilniuje, LITEXPO parodų rūmuose vyksta 18 – oji tarptautinė grožio industrijos paroda „Pelenė 2011“.

Čia apsilankius nesunku pastebėti, jog sostinę „užvaldžiusi“ Kaziuko mugė netapo didele problema organizatoriams, o gausiai susirinkusios ponios, panelės ir jas atlydėjusi stiprioji lytis aktyviai domėjosi kosmetologijos naujovėmis.

Dažnai lietuvius apibūdiname kaip gana drovius žmones, tačiau įsisiūbuojantis pavasaris, matyt, daro savo ir damų poreikis gražintis ima viršų. Tą rodo ne kas kita, o prie nemokamų grožio procedūrų nusidriekusios eilės. Vienos veržėsi į kirpėjo kėdę, kitos – ant kosmetologų gultų, na, o trečiosios atsidavė savo meistrystę rodžiusių makiažo virtuozų valiai. Beje, ne tik dekoratyvine, bet ir gydomąja kosmetika vis dažniau domisi ne specialistai, o paprastos moterys. Tą laikui.lt patvirtino ir kosmetologė Aušra, atstovavusi firmą „Supervita“, ir visam būriui smalsuolių demonstravusi produktų su jūros dumbliais poveikį. Galima numanyti, kad išaugęs dėmesys tokio tipo pocedūroms yra tiesioginis šiuo metu siaučiančios ekologinių produktų mados padarinys. Kita vertus, tokiuose renginiuose dalyvaujantys specialistai ne vienai pirkėjai padeda pasirinkti protingai ir nepasiduoti eiliniam skambių reklamų vajui.
 
Norinčių išmėginti paprastai nemažus pinigus kainuojančias procedūras buvo begalė, tačiau nieko nebūtų nustebinusi antrojo aukšto konferencijų salėje susirinkusi minia. Čia nuo pat ryto vyko Kirpėjų ir makiažo specialybių moksleivių čempionatas. Įstabūs modeliai ir neįtikėtini būsimų meistrų kūriniai žavėjo ne tik būrį aplink laksčiusių fotografų, bet ir vertinimo komisiją.
 
Rekordinį dalyvių skaičių šiemet sutraukusi paroda vyks ir sekmadienį, tad paskubėkite apsilankyti. Juolab, kad bus paskelbti renginio metu vykusių konkursų laimėtojai.

O mes Jums siūlome pažvelgti į šeštadienio programos akimirkas ir primena, kad bilieto kaina į renginį suagusiems yra 10 litų, o moksleiviams, studentams ir senjorams 5 litai.

Nuotr. Aistės Bimbirytės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top