Now Reading
Kovo 11-tąją Kaune – išskirtinis „techno“ merginos pasirodymas

Kovo 11-tąją Kaune – išskirtinis „techno“ merginos pasirodymas

Kovo 11-tąją Kaune – išskirtinis „techno“ merginos pasirodymas

Nepriklausomybės atkūrimo dieną, kovo 11-ąją, Kauno „Underground“ kultūros centru tituluojame klube „Terra“ – išskirtinis pasirodymas – klubinėtojus šokdins DJ Dasha Rush.

Iki paryčių vyksiančiame renginyje ši Paryžiaus, Maskvos ir Berlyno „techno“ muzikos guru alternatyviosios muzikos mėgėjams pristatys savo solinę programą.

Į Lietuvą jau antrą kartą atvykstanti Dasha, atrodo, nenusivylė publika. Nenustojanti eksperimentuoti atlikėja, šįkart atsiveš kūrinių iš savo naujausio albumo ir renginio svečiams pristatys pažangiausią „techno“ stiliaus muziką, vadinamąjį „cutting edge techno“. Kaip teigia pati Dasha, ši muzika žadina emocijas ir verčia pajudinti kojas.

Dasha Rush DJ karjerą pradėjusi būdama vos 14 metų, dabar groja įvairiausio stiliaus muziką – nuo elektronikos iki „ambient“ ir netgi „harcore“. Maskvoje gimusi mergina į Europą išvažiavo dar 1996 metais, kur ne tik tęsė DJ karjerą – ji greitai įsisuko mados versle. Drauge su aktoriais, šokėjais ir atlikėjais Dasha kuria stulbinamus šokio, teatro su savos kūrybos garso instaliacijomis pasirodymus, kuriuos matė ne tik Europos, bet ir Tokijo bei Niujorko klubai.

Nuo vasario 15 d. pogrindinės-elektroninės muzikos klube „Terra“ tęsiasi renginių ciklas „Nepriklausomybės diena“. Jų metu be Dasha Rush Kaune apsilankys ir daugiau garsių elektroninės muzikos atlikėjų. Vakarėliuose gros patys klubo šeimininkai – DJ, VJ ir prodiuserių komanda iš Kauno „StepService“. Jie žada įsimintiną gurmaniškos „minimal“, „techno“, „ dub“, „idm“, „experimental“ stiliaus muzikos puotą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Nepriklausomybės diena: Dasha Rush“ renginio atlikėjai: DASHA RUSH ( „Fullpanda“, „Hunger To Create“, „Sonic Groove“), ASSASSID Live! ir POL („Step Service“), EL_T („min_for“, „minimal.lt“), GRAD_U („Kyoto_Digital“, „Sutemos“, „ Cism“, „Entropy“, „ZeECc“). Vakarėlis truks 11 valandų (22:00 – 07:00).  Vieta – klubas „Terra“, Savanorių pr. 64, Kaunas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top