Now Reading
Lietuvis iliuzionistas Mantas Wizard bandys laimę Las Vegase

Lietuvis iliuzionistas Mantas Wizard bandys laimę Las Vegase

Lietuvis iliuzionistas Mantas Wizard bandys laimę Las Vegase

Lietuvos iliuzionistų klubo narys, Mantas Wizard buvo pakviestas pasirodyti kovo pradžioje Las Vegaso mieste (JAV) vykusiame pasaulio iliuzionistų seminare (World Magic Seminar). Kasmet atrenkami tik septyni iliuzionistai iš viso pasaulio pasirodyti šiame prestižiniame renginyje.

Šiemet buvo pakviesti iliuzionistai iš JAV, Kubos, Prancuzijos, Didžiosios Britanijos, Pietų Korėjos, Singapūro ir Lietuvos. Mantas yra pirmasis iliuzionistas Baltijos šalyse surengęs savo pasirodymą pasaulio pramogų sostine tituluojamame mieste – Las Vegase. Į šį renginį kasmet susirenka garsiausi pasaulio iliuzionistai – Criss Angel, Siegfried ir Roy ir kt.

Mantas, kartu su savo partnere Karolina Liukaityte, pristatė savo naująjį numerį paremtą legendinio miuziklo Svynis Todas motyvais. Šį numerį režisavo italas iliuzionistas ir režisierius Enrico Pecolli. Numerio kūrimas ir tobulinimas truko dvejus metus. Mantas Wizard taip pat dalyvavo dviejų dienų mokymuose garsaus iliuzionisto Jeffo McBride’o privačioje mokykloje Las Vegase. Mantas jau yra atstovavęs Lietuvai ir užėmęs prizines vietas Prahos, Kanų ir Italijos iliuzionistų festivaliuose.

Kviečiame paskaityti interviu su Mantu – Iliuzionistas Mantas Wizard: žmonėms kartais smagu nežinoti

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top