Now Reading
„Grožio infekcijoje“ pristatytos pavasarinės makiažo tendencijos (Foto)

„Grožio infekcijoje“ pristatytos pavasarinės makiažo tendencijos (Foto)

„Grožio infekcijoje“ pristatytos pavasarinės makiažo tendencijos (Foto)

Kovo 19 dieną, Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ artėjanti „Mados infekcija“ leido žiūrovams pažvelgti į festivalio užkulisius.

Čia vykusiame renginyje „Grožio infekcija“ grimo meistrai pristatė oficialų šio pavasario makiažą bei dalino patarimus lankytojams.

„Šį renginį aš ir mano draugė stebėjome nuo pradžių. Kai pamatėme, kad daug žmonių laimi prizus, nusprendėme loterijoje sudalyvauti ir mes. Tikrai nesitikėjau, kad laimėsiu kvietimus į festivalį. Labai džiaugiuosi“,- sakė du kvietimus į „Mados infekciją“ laimėjusi 21 metų studentė Laura Tamauskaitė.

Renginyje buvo pristatytas „Maybelline New York“ kosmetikos ir festivalio vizažistės Lauros Kreivytės specialiai pavasariui sukurtas makiažas. „Jis šiemet kaip niekad ryškus – rožinė, oranžinė spalvos naudojamos ne tik lūpoms, bet ir akių vokams“,- komentavo Laura Kreivytė.

Savo išvaizdą makiažo bei plaukų meistrams patikėjusios merginos renginyje buvo pagražintos, o kiekviena atsinaujinusi galėjo įsiamžinti čia pat įkurtoje fotostudijoje.

Lankytojai gavo progą pasisemti ir rūbų mados idėjų – pristatytos jaunųjų dizainerių konkurso „Injekcija“ talentų kolekcijos: Ievos Daugirdaitės, Vitalijos Malyško, bei kūrybinio trejetuko – Indrės Baršauskaitės, Ingos Galinytės ir Kristinos Mikalauskaitės. Pavasarines tendencijas ant podiumo pristatė ir prekybos centro „Panorama“ parduotuvės – „Monton“, „Ivo Nikkolo“, “Baltman“, „Reserved“,“Crop Town“,“Bliss“ ir „Lloyd“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Grožio infekciją“ festivalio organizatoriai rengia jau trečius metus, pastebėję, kad žmonėms smalsu pamatyti, kaip dirba modelius podiumui ruošianti profesionali užkulisių komanda.

Festivalis „Mados infekcija“ vyks jau šią savaitę, kovo 24, 25, 26 dienomis Šiuolaikinio meno centre Vilniuje. Jau vienuoliktame festivalyje penkiolika kolekcijų pristatys Lietuvos dizaineriai bei šešias – svečiai iš užsienio: Olandijos, Danijos, Prancūzijos, Estijos, Vokietijos, Ispanijos. Festivalį organizuoja renginių agentūra „Sick Service“.

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top