Now Reading
Talentų projektas „Kas yra kas?“

Talentų projektas „Kas yra kas?“

Talentų projektas „Kas yra kas?“

Laikas.lt pristato įdomų projektą, kurį sukurti ir toliau vystyti susibūrė net keletas menininkų. Pristatome „Kas yra kas?”. O kas tai yra?

Štai paaiškinimas:

„Kažkas jums sakė, kad viskas turi vieną paaiškinimą? Girdėtas posakis, kiek žmonių tiek ir nuomonių?O mes nusprendėme padaryti eksperimentą ir pabandyt išsiaiškinti kas yra kas?  Kiekvieną žodį ir sąvoką kiekvienas suprantame skirtingai. Skirtingi žmonės tuos pačius žodžius praleidę pro asmeninį filtrą suteikia sąvokoms unikalius atspalvius. Taigi, norėdami sužinoti žmonių nuomones, einame į gatves ir klausinėjame įvairaus amžiaus žmonių įvairių aktualių klausimų, kurie atrodo gana paprasti, tačiau daugelis apie tuos pirminius dalykus dažnai nesusimąsto…

Pvz., kas yra blogas? Geras? Meilė? Laisvė? Todėl ne kartą esame išgirdę, kad užduodame sunkius klausimus. Mums yra svarbus žmonių nuomonių bei jų veidų fiksavimas, nes, greičiausiai po kokių dešimt metų atsakymai bei žmonių išvaizda bus vėl kitokie. Šis projektas tarsi kukli ir subjektyvi šio laikmečio minčių ir veidų dokumentacija”. 

„Kas yra kas komanda”: Monika Daukšaitė, Reda Jokymaitytė ir Giedrius Bagaliūnas. Daugiau informacijos rasite čia. O toliau pateikiame keleto projekto dalyvių atsakymus:

Gerimantas, 3 metai, lanko darželį


M.Daukšaitės nuotr.

1. Kas yra blogas? 2. Kas yra geras?
1: Vilkas, todėl, kad jis valgo kiškius, bitės, todėl, kai meškinai ima medų ai jos gelia.
2: Triušiai, dėl to, kad nieko nedaro, tik strikinėja smagiai

Inga, 38 metai, tėvystės centro darbuotoja


M.Daukšaitės nuotr.

1. Kas yra blogas? 2. Kas yra geras?
1: Blogas kai kas nors šauna į galvą žmonėms ir jie susikuria internete puslapį ir rašo ką jie galvoja ar konkrečiom, ar nekonkrečiom temom. Naujausias jaunimo išmislas, pomėgis. Bet iš tikro man trupučiuka neramu, kad per daug pasineria į tuos blogus ir nebelieka rašytiniams, spausdintiems dalykams vietos, internetas daug gyvenimo iš žmonių atima.

2: Geras, tai asocijuojasi su žmogum, tai geras žmogus, simpatiškas, malonus, įdomus , linksmas, draugiškas, visos gerosios vertybes.

Rasytė, 9 metai, mokosi

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


R.Jokymaitytės nuotr.

Kas yra laisvė?
Buvo karas, o dabar laisvė.

Aleksandra, 3 metai, lanko darželį


M.Daukšaitės nuotr.

1. Kas yra blogas? 2. Kas yra geras?
1: Blogas – Steponas, todėl, kad mušasi
2: Geras – Gabija, todėl, kad nemušasi

Laikas.lt
Pagrindinėje nuotr.: projekto sumanytojai/Algintės Zilinskaitės nuotr.



BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top