Now Reading
S.Stallone kurs vyriškų drabužių kolekciją

S.Stallone kurs vyriškų drabužių kolekciją

S.Stallone kurs vyriškų drabužių kolekciją

Silvesteris Stallone – aktorius, kino režisierius, scenarijų autorius ir dizaineris. Taip, perskaitėte teisingai. Būtent dabar, sulaukęs 64 metų, jis ėmėsi pastarojo amato ir yra pasiruošęs pristatyti pasauliui 2012 metų vyriškų drabužių kolekciją.

Dailymail.co.uk duomenimis, kolekcija bus įkvėpta ne kieno nors kito, o pagrindinių S.Stallone įkūnytų personažų – Rocky ir Rambo.

Kolekcija vadinsis „Sly Inc“ ir bus skirta vyrams nuo 25 iki 40 metų. Ją sudarys džinsai, marškiniai ir kiti viršutiniai drabužiai ir netgi kvepalai.


Būsimos kolekcijos autorius mada susidomėjo dar filmuojant „Rambo“ scenas. S.Stallone teigimu, tuomet jis neteko daug svorio, tad jam kildavę problemų ieškant ką apsirengti.


„Aš, manau, kad kolekcijai kurti dabar yra tinkamiausias metas. Gyvenimiška patirtis man leidžia spręsti, kas tinka vyrams ir bus nešiojama, o kas ne“, – rašoma Peopleandmodels.com

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

S.Stallone prisipažįsta, kad drabužių dizaine neturi labai daug patirties, tačiau daug tikisi iš kartu dirbsiančios komandos.

Tai ne pirmas šio žymaus aktoriaus meninis projektas. 2009 m. Majamyje jis buvo suorganizavęs savo tapybos darbų parodą-išpardavimą.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top