Now Reading
Vasaros belaukiant – lauko baldų mados

Vasaros belaukiant – lauko baldų mados

Vasaros belaukiant - lauko baldų  mados

Artėjantis šiltasis metų periodas tuoj pakvies išeiti į gražią ir sutvarkytą aplinką prie namų. Interjero ir baldų centro „Domus galerija” kieme balandžio 8-9 d. rengiama lauko baldų ir įrangos paroda – „Pasitikime šilumą”.

Parodoje savo baldus ir lauko įrangą pristatys Lietuvos gamintojai bei prekybininkai ir galerijos salonai.

Pirmą kartą rengiama paroda užims apie 500 kv. m. Joje bus galima išsirinkti ir išskirtinius lietuviškus rankų darbo ąžuolo krėslus, stalus, suolus, ir aukščiausios kokybės italų, vokiečių, olandų gamintojų lauko baldus, sukurtus garsių dizainerių, pasižyminčius grakščiomis formomis ir patvarumu. Ekspozicijoje taip pat bus demonstruojamos grindinio dangos, fontanai, vaikų žaidimų aikštelės, masažinės lauko vonios, kubilai, pirtys, tvoros, kepsninės, lauko židiniai, šviestuvai ir šildytuvai.

„Rengdami parodą norime suteikti galimybę žmonėms pamatyti ir sužinoti, kaip jaukiai įsirengti savo kiemą ar terasą. Pavasario pradžia tam pats tinkamiausias laikas”, – sakė „Domus galerijos” projektų vadovas Andrius Leškevičius. Tokias specializuotas parodas planuojama rengti ir ateityje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Domus galerijoje” nemaža dalis salonų prekiauja lauko baldais, terasų grindų ir sienų dangomis, dujinėmis kepsninėmis. Šiomis dienomis saloną atidaro „Vadasiga”, importuojanti didžiulį modernių ir labai kokybiškų lauko baldų asortimentą.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top