Now Reading
Vairuojančioms moterims pristatytas „Ford C-MAX“

Vairuojančioms moterims pristatytas „Ford C-MAX“

Vairuojančioms moterims pristatytas „Ford C-MAX“

„Lietuvos metų automobilio 2011“ apdovanojimą pelnęs „Ford C-MAX“ pristatytas per Autoledi.lt vairuojančių moterų susitikimą.

Vienas iš jau tradicija tapusių susitikimų vakar įvyko bendrovės „Inchcape Motors“ automobilių salone „Vilniaus Vista“. Čia vairuojančios moterys ne tik galėjo susipažinti šį titulą pelniusiu automobiliu, bet ir klausėsi paskaitos apie saugią kelionę su šeima.

Kaip pasakoja Autoledi.lt įkūrėja ir projekto vadovė Ieva Kukevičienė, vairuojančių moterų susitikimai jau tapo tradicija, o šių susirinkimų poreikis vis didėja, nes vairuojančios moterys vis aktyviau domisi automobilių naujienomis, jų saugumu, technologijų tobulėjimu ar draugiškumu aplinkai.

„Vairuojančių moterų susitikimai kas kartą vyksta vis kitoje vietoje: automobilių salone, kartodrome ir kitur, – pasakoja I. Kukevičienė. – Be to, per šiuos susitikimus kas kartą skaitoma paskaita ar rengiama diskusija kuria nors aktualia tema: apie saugų, ekonomišką vairavimą ar tiesiog besikeičiančias vairavimo sąlygas. Dalyvės ne tik pasidalija patirtimi, bet ir gali atvirai kalbėtis joms aktualiomis temomis”, – teigia I. Kukevičienė.

Pasak „Inchcape Motors“ pardavimų vadovo Vitoldo Miliaus, „Ford C-MAX“ – puikus kelioninis automobilis, idealiai tinkamas jaunai šeimai tiek mieste, tiek išsiruošus į ilgesnę kelionę, todėl tema paskaitai pasirinkta neatsitiktinai: saugi kelionė su šeima.

„Vis daugiau moterų vairuoja. Natūralu, kad jos domisi ne tik naujais automobiliais, bet ir gerina vairavimo žinias bei įgūdžius, – teigia V. Milius. – Bendraudami su automobilių salono ir autoserviso lankytojomis pastebėjome, kad jos pateikia įvairių ne tik su automobiliais susijusių klausimų, todėl rengti paskaitas vairavimo ir kitomis susijusiomis temomis – ne tik puiki galimybė bendrauti, bet ir pasidalyti tuo, kuo mes – automobilių specialistai – tikrai galime”, – teigia. V. Milius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vairuojančių moterų susitikime dalyvavusi Milda Bartašiūnaitė pripažino, kad tokie susitikimai moterims itin naudingi.

„Tokiame renginyje dalyvavau pirmą kartą. Sužinojau ne tik naudingų patarimų, bet prisiminiau tai, kas pamiršta, – pasakoja M. Bartašiūnaitė. – Manau, kad jei moteris vairuoja automobilį, ji turėtų žinoti apie jį ir vairavimą bent jau pagrindinius dalykus, nes niekuomet nežinai, kas gali nutikti kelyje.“

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top