Now Reading
Akciją „Darom” vainikavo „Žaliosios vienybės” koncertas (Foto)

Akciją „Darom” vainikavo „Žaliosios vienybės” koncertas (Foto)

Akciją „Darom" vainikavo „Žaliosios vienybės" koncertas (Foto)

Šeštadienį vykusios ekologinės akcijos „Darom“ metu visos Lietuvos gyventojai uoliai tvarkė aplinką. Švarinimosi akcija baigėsi prie sostinės prekybos centro „Ozas“ vykusiu „Žaliosios vienybės“ koncertu.

Ketvirtą kartą vykusią aplinkos tvarkymo akciją vainikavo koncertas, kurį šiemet globojo Prezidentas Valdas Adamkus.

Renginio metu didžiule žalia širdimi – šių metų akcijos simboliu – apjuostoje scenoje pasirodė didžiausios Lietuvos popscenos žvaigždės. Čia savo dainas atliko Rosita Čivilytė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Linas Adomaitis, Bartas, „Studentės“, „69 Danguje“ ir kiti. Iš Ukrainos pasveikinti Lietuvos gražios akcijos proga atvyko pernai „Eurovizijos“ dainų konkurse savo šaliai atstovavusi Alyosha.

Įspūdingu pasirodymu žiūrovus nustebino Mia. Dainuojant atlikėjai skruostu bėgo ašara, o pasirodymo įspūdį sustiprino kaskadininkų padegtas jos kostiumas. Miai nenusileido grupės „69 Danguje“ merginos, į sceną atvykusios ekologiškais motociklais. Tiesiogine to žodžio prasme iš dangaus – iš kelių metrų aukščio – ant lynų į sceną leidosi atlikėja Atlanta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Puoselėti ekologiją ir sudominti iki šiol šiam gyvenimo būdui buvusius abejingais atlikėjai skatino ne tik žodžiais – kelios dešimtys koncerto dalyvių kostiumų buvo sukurti iš panaudotų medžiagų. Pavyzdžiui, dainininkės Atlantos suknelė buvo sukurta iš polietileninių maišelių.

Įdomiausios renginio akimirkos – laikas.lt foto galerijoje.

 Ieva Varkojytė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top