Now Reading
AIESEC Kaunas kviečia į verslumo konferenciją „Susikurk ateitį“

AIESEC Kaunas kviečia į verslumo konferenciją „Susikurk ateitį“

AIESEC Kaunas kviečia į verslumo konferenciją „Susikurk ateitį“

Turi idėją, bet nuo ko pradėti? Kaip susitvarkyti su visais dokumentais? Iš kur gauti pinigų verslo pradžiai? Ką daryti, kad tavo verslas būtų sėkmingas? Ir apskritai, ar tu tam pasirengęs?

Šie ir dar daugiau klausimų kankina ne vieną jauną žmogų, kuris nori pradėti savo verslą. Tačiau kur rasti atsakymus? Verslumo konferencija „Susikurk ateitį“, kurią rengia tarptautinės jaunimo organizacijos AIESEC Kauno filialo nariai, tai puiki galimybė rasti atsakymus į visus rūpimus klausimus.

Renginio metu savo patirtimi ir žiniomis dalinsis psichologas Mykolas Truncė. Jis papasakos, kaip pasirengti verslo pradžiai. Všį „Penkta koja“ įkūrėjas Paulius Boreika supažindins dalyvius su socialinio verslo specifika ir dokumentų tvarkymu steigiant įmonę. Dar viena aktuali tema pradedančiajam verslinikui yra finansavimas. Su jauno verslo finansavimu dalyvius supažindins Algimantas Variakojis, kuris turi daugiau nei 16 metų patirtį finansavimo pritraukimo ir privataus kapitalo investicijų valdymo srityje. Taip pat SEB banko finansų ekspertas Vaidas Žagūnis. Sėkmingo verslo subtilybes dalyviams atskleis ilgametę patirtį turintis verslininkas Grantas Pažėra. Verslininkas taip pat pristatys jaunimo verslo mentorystės projektą. Be to, savo sėkmės istorija pasidalins Ignas Vaitkunskas, kuris 2008 metais buvo pripažintas perspektyviausiu jaunuoju verslininku Europoje.

Konferencija vyks gegužės 13d, Kaune, KTU Dizaino ir technologijų fakultete, Studentų g.56 156 auditorijoje. Pradžia 10:00. Visus norinčius dalyvauti, kviečiame registruotis elektroniniu paštu: [email protected].

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top