Now Reading
„Gausios šeimos diena“ Europos parke

„Gausios šeimos diena“ Europos parke

„Gausios šeimos diena“ Europos parke

Šį šeštadienį, gegužės 21 dieną, 12 val., Lietuvos gausios šeimos kviečiamos dalyvauti šventėje „Gausios šeimos diena“, kuri vyks Vilniaus Europos parke. Renginį organizuoja Lietuvos Gausių šeimų asociacija ir bankas BIGBANK.

BIGBANK AS filialo Lietuvoje vadovo Rolando Norvilo teigimu, šiuo metu gausių šeimų rėmimas yra būtinas. „Pagerbdami pavyzdingas gausias šeimas norime ne tik išreikši joms padėką, bet ir skatinti kitus visuomenės narius nepamiršti tradicinės šeimos vertybių. Tikimės aktyvaus šeimų dalyvavimo bei pozityvių akimirkų šventės metu,“ – sakė Rolandas Norvilas. 

Gausių šeimų asociacijos vadovė Angelė Kostogrizienė džiaugiasi, kad renginys tampa kasmetine tradicija. „Tvirta didelė šeima yra kiekvieno iš mūsų siekiamybė, tai tarsi apibrėžimas patikimos komandos, kurioje jaučiamės gerai ir saugiai. Juk neretai pasakome „Esame kaip didelė šeima“, tai tik įrodo, jog tik šeimoje jaučiame pilnatvę ir dvasinę ramybę,“ – teigė A. Kostogrizienė.

Renginio metu vienai iš nominuotų šeimų bus įteiktas garbingas „Metų gausios šeimos“ titulas, skirtas padėkoti gausioms šeimoms už pavyzdį šalies visuomenei. Praėjusiais metais šis titulas atiteko Mačiulių šeimai iš Vilniaus. „Toks įvertinimas mums buvo labai netikėtas, bet dar labiau – malonus. Esame labai laimingi gavę tokį pripažinimą ir tikime, jog niekada šio įvertinimo nenuvilsime,“ – sakė Zita Mačiulienė.

Šiais metais kandidatūros „Metų gausios šeimos“ titului pelnyti buvo priimamos iki gegužės 15 dienos. Tuomet komisija, kurią sudarė trys Gausių šeimų asociacijos valdybos nariai, renginio globėja Daiva Vitkienė ir BIGBANK AS filialo Lietuvoje vadovas Rolandas Norvilas, atrinko tris finalininkus. Iš jų vienai šeimai atiteks padėkos raštas ir 2000 litų vertės piniginis prizas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gausios šeimos dienos globėja, Daiva Vitkienė, mano, jog šeimos, auginančios daug vaikų nusipelno būti tinkamai įvertintos, joms reikalingas visuomenės dėmesys. „Vaikai yra mūsų ateitis, mūsų džiaugsmas, todėl labai gerbiu šeimas, gebančias į pasaulį išleisti ne tik daug, bet ir garbingų piliečių,“ – sakė Daiva Vitkienė.

Gausios šeimos diena, kuri šiais metais Lietuvoje rengiama antrą kartą, tuo pačiu metu vyks visose Baltijos šalyse.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top