Now Reading
Talentų banke – grafikos dizaineris Armidas

Talentų banke – grafikos dizaineris Armidas

Talentų banke - grafikos dizaineris Armidas

Laikas.lt toliau džiaugiasi vis gausėjančiu Talentų banku ir pristato grafikos dizainerį  Armidą Ponosovą, arba kitaip – Adesign. Štai kaip jis save pristato:

„Jokių specialių mokslų nesu baigęs, grafinis dizainas – tiesiog hobis, kuris tapo darbu. Šiuo metu esu laisvai samdomas dizaineris (freelanceris), turiu keletą projektų, vienas iš jų – tai didelė elektroninė
parduotuvė, kurioje pardavinėsiu savo kurtus marškinėlius.

Labiausiai esu atsidavęs reklamai spaudoje, tad tarp mano darbų daugiausiai – skrajučių ir plakatų. Grafika domėtis pradėjau nuo 12 metų ir lieku jai ištikimas jau beveik 9 metus! Kas patinka grafikos dizaine? Kartais žavi netgi visiškas kičas,  kai nesupranti kas kaip ir kur turi būti, nes tuom darbas tampa savotiškai patrauklus.

Įkvėpimo ieškoti toli nereikia, nes man aplinka – geriausias įkvėpimo šaltinis! O guru – režisierius Cecilas B.DeMille’as„.

Armido darbus galite rasti jo puslapyje Armidas.lt arba čia.

 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top