Now Reading
Alexas Pettyferis – „labiausiai nesuprastas vaikinas Amerikoje“

Alexas Pettyferis – „labiausiai nesuprastas vaikinas Amerikoje“

Alexas Pettyferis – „labiausiai nesuprastas vaikinas Amerikoje“

Naujuoju merginų numylėtiniu tituluojamas Alexas Pettyferis neseniai pareiškęs, kad nekenčia Los Anždelo bei jo gyventojų ir tuo daugelį papiktinęs, dabar stengiasi padėtį sušvelninti ir tikina, kad jis buvo neteisingai suprastas.

Balandžio mėnesį 21 metų aktorius pareiškė, kad Los Andželas – klastingas gyvatynas, kur visi lipa vieni kitiems per galvas: „Jis kaip klampus baseinas, kuriame visi gyvena baimėje. Geografiškai ši vieta fantastiška, tačiau socialine prasme – tiesiog šlykšti.“

Ši citata sulaukė daugybės priekaištų, tad dabar A. Pettyferis tikina, jog tiesiog buvo neteisingai suprastas.

„Nesakau, kad mane netiksliai pacitavo, tiesiog buvau ne taip suprastas, – sako britų kilmės aktorius. – Aš dievinu Niujorką. Man patinka ir Los Andželas. Myliu abu šiuos miestus.“

Bandydamas sušvelninti nemalonią situaciją, A. Pettyferio atstovas spaudai pridūrė, jog jis yra „labiausiai nesuprastas vaikinas Amerikoje“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jau nuo šio penktadienio, gegužės 27 d., A. Pettyferį bus galima pamatyti pamatyti Lietuvos kino teatruose debiutuosiančioje romantiškoje dramoje „Pabaisa“ – modernioje „Gražuolės ir pabaisos“ versijoje, žiūrovus nukeliančioje į šiuolaikinę Niujorko mokyklą.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top