Now Reading
Talentų banke – papuošalų kūrėja Jurgita

Talentų banke – papuošalų kūrėja Jurgita

Talentų banke - papuošalų kūrėja Jurgita

Laikas.lt Talentų bankas pasipildė dar viena nare – papuošalų kūrėja Jurgita. Štai kaip ji save prisistato:

„Esu Jurgita Savickienė, jau keletą metų aktyviai kuriu įvairius rankų darbo papuošalus. Noors viskas prasidėjo tik kaip smagus laisvalaikio praleidimas, ilgainiui sulaukiau vis daugiau užsakymų, tad darbai paplito, pradėjau ieškoti naujų detalių, kurias galėčiau panaudoti. Taip atsirado vieni mėgstamiausių mano darbų, pavyzdžiui – sagė su plunksnomis.

Paprastai kuriu elegantiškus papuošalus, dažniausiai auskarus ir sages, bet mėgstu ir paeksperimentuoti, išbandyti naujoves, derinti tai, kas kartais nedera.

Patinka užsakymai, kurie būna tarsi iššūkiai. Pirmiausia idėja gimsta galvoje, po to stengiuosi ją atkartoti realybėje ir džiaugiuosi, kai tai pavyksta ir darbas būna įvertintas.
 

Daugiau mano papuošalų galite pamatyti ir įsigyti apsilankę ART in CART parduotuvėje„.

Kas yra ART in CART?

ART in CART pradėjo savo veiklą sutarus keliems draugams, o šiuo metu vienija virš 30 įvairių sričių kūrėjų, nuo menininkų profesionalų iki tų, kurie dar tik ieško savojo kelio. Visi autoriai ne tik siūlo ir rodo savo darbus, bet ir teikia individualias paslaugas.

Mūsų tikslas populiarinti lietuvių kūrėjų darbus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Sukurti bendruomenę, kur kiekvienas narys padėtų ir papildytų vienas kitą.

Mes siekiame padėti menininkams, kūrėjams parodyti savo darbus plačiai auditorijai, tuo pat metu surasti tuos, kuriems tie darbai yra reikalingi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Džiaugiamės kiekvienu apsilankiusiu mūsų parduotuvėje ir kiekvieno laukiame.


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top