Now Reading
„Vasaros terasoje” – dviguba Gerai Gerai ir Miss Sheep šventė

„Vasaros terasoje” – dviguba Gerai Gerai ir Miss Sheep šventė

„Vasaros terasoje" - dviguba Gerai Gerai ir Miss Sheep šventė

„Laikas bėga kaip pasiutęs!”, – kuo rimčiausiai konstatuoja „Gerai Gerai & Miss Sheep” ir kviečia savo gerbėjus atšvęsti jau 2-ąją dueto gimimo dieną.

Prieš porą vasarų savo kūrybinį kelią žygiuoti pradėję Gerai Gerai ir panelė Avis dvi žvakutes ant torto užpūs nenumaldomai artėjantį penktadienį, miestiečių ir miesto svečių numylėtoje „Vasaros terasoje”, kuri jau kelerias vasaras įsikuria Mokytojų namų kieme. Ta proga, užkrečiamos nuotaikos nestokojantys elektroninės pop muzikos kūrėjai sugros beveik dviejų valandų koncertą, o taip pat pristatys naujausią savo darbą.

„Mums vis dar atrodo, kad ką tik buvo toji gegužė, kai pirmą kartą užsikabarojom ant scenos. Šiandien žiauriai džiaugiamės galėdami garsiai pasakyti, kad per tuos porą metų sugrojom apie pusšimtyje koncertų, pasirodėm prieš „Morcheeba” vokalistę Skye, kai ji viešėjo Vilniuje, atidavėm savo singlus beveik visoms radijo stotims, kurios nepasididžiavo jų groti, o taip pat miklinom savo gerbėjų rankas ir kojas festivaliuose ir, galiausiai, išleidom debiutinį albumą!”, – savo žingsnelius atsakingai skaičiuoja „Gerai Gerai & Miss Sheep”.

„Ne ką mažiau mums svarbu ir brangu, kai sulaukiam gražių žodžių iš tų, kurie mums yra scenos autoritetai, o kiekvienas kantriai išsikovotas gerbėjas tampa ištikimu draugu ir palaikytoju”, – entuziastingai prideda žmogus orkestras ir panelė Avis.

Antroji gimimo diena – ne vienintelė proga penktadienį kaip reikiant ašvęsti. Ne ką mažiau svarbia taps ir naujausio „Gerai Gerai & Miss Sheep” singlo „Mūsų vasaros naktų sapnai” pristatymo akimirka. Duetas šį vasarišką kūrinį sugros pirmą kartą.

Pasak kūrėjų, naujausias, konkursui „Vilniaus bokštai” skirtas, jųdviejų darbas tik įrodo, kad „Gerai Gerai & Miss Sheep” skambesys visuomet buvo ir išliks lengvu, gaiviu, nuotaikingu, kartais melancholišku elektroninę ir pop muziką apjungiančiu skambesiu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Mes norėjome sukurti labai vasarišką ir nuotaikingą melodiją, kurią išgirdę švilpautų visi saule ir ore plazdenančia romantika besidžiaugiantys žmonės. „Mūsų vasaros naktų sapnai” yra dedikuoti tiems, kurie mėgsta dviračiais keliauti po vasaros nutviekstus paupius, vėstančiomis naktimis bėgioti basomis po žolę, uostyti jūrą ir jos padangėmis lakstančius aitvarus. Tiems, kurie yra nuolat įsimylėję, tiems, nuo kurių veido nedingsta šypsena. Mes labai tikimės, kad tas lengvas ir paprastas eilutes kiekvienas pajus taip kaip labiausiai tą akimirką norėsis”, – taip savo naujausią kūrinį pristato „Gerai Gerai & Miss Sheep” ir kviečia penktadienį „Vasaros terasoje” jį išgirsti gyvai.

Renginio pradžia – 20 val. Įėjimas nemokamas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top