Now Reading
„Tarzanija“ – adrenalino dozė medžiuose ir skrendant virš Nemuno (Foto)

„Tarzanija“ – adrenalino dozė medžiuose ir skrendant virš Nemuno (Foto)

„Tarzanija“  - adrenalino dozė medžiuose ir skrendant virš Nemuno (Foto)

Trečiadienio vakarą šalia Alytaus įsikūrusio nuotykių parko „Tarzanija“ atstovai žiniasklaidą ir lietuviškas pramogų žvaigždes sukvietė išbandyti ,,Pašėlusių kalnelių“ atrakcionų.

Į atrakcionų parką autobusu buvo atvežti dainininkai – Atlanta, Donatas Baumila-Dūnis, Radžis, fotografas Pripsas, aktorius Leonardas Pobedanocevas su dukra, Aras Vėberis, verslininkas Titas Blėdis, „Vaikų balso“ teisėjai dvynukai Domas ir Kipras Junčos, taip pat reklamose dažnai matomas Danielius Polskis-Gabbana ir Gytis Šapranauskas.

Naują sezoną pradėjęs atrakcionų parkas, kuris užima 13 hektarų plotą, susideda iš keturių skirtingų trasų. Pirmoji – pritaikyta mažiesiems svečiams, antroji – visiems, trečioji – ypač greita trasa drąsiesiems, o ketvirtoji – patiems didžiausiems adrenalino mėgėjams – labai greito nusileidimo trasa su tramplinu.

,,Pašėlę kalneliai“ atitiko savo pavadinimą, tad kai kurie neišdrįso išbandyti visų trasų, tačiau ištvermingiausi ir perėję kliūtis gavo prizą – 400 m. ilgio skrydį per Nemuną, kuris adrenalino suteikė tikrai ne vienam dalyviui. Įveikti visas trasas reikia nemažai ištvermės, tačiau atsižvelgiant į savo pajėgumus ir drąsą buvo galima pasirinkti ir kurios kalnelius lipti. Kaip teigė instruktoriai, sudėtingiausias atrakcionas – ant kalno įrengtas „Mirties Skardis”, kurį taip pat išbandė keletas dalyvių. Žmogus iškeliamas  į maždaug 30 metrų aukštį. Pasiryžusiajam leidžiama pajusti beveik 12 m laisvą kritimą. Priklausomai nuo žmogaus svorio, sūpynės iš inercijos linguos dar apie 5 minutes.

O tie, kurie pabūgo lipti į medžius, išbandė nusileidimą su ratu čiuožyklose, kurios sukėlė ne mažiau gerų emocijų ir adrenalino. ,,Ką mes ten tuose medžiuose tiek laiko veikėme, čia daug geriau”, – teigė viena iš dalyvių, pirmą kartą nusileidusi ant didžiulio pripučiamo rato.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Reziumė. Nors ,,Pašėlę kalneliai“ randasi Alytuje,  tačiau nuvažiuoti verta ne tik dėl pramogų, bet ir dėl gražaus vaizdo. Parkas randasi vaizdingoje vietoje ant Nemuno kranto, Alytaus rajone, netoli Radžiūnų piliakalnio. O ir įėjimas į nuotykių parką tikrai nebrangus ir atitinka paslaugų kiekybę ir kokybę.  Tereikia mesti savo baimes į šoną.

Rasa Barčaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt