Now Reading
7 idėjos, ką veikti Šiauliuose

7 idėjos, ką veikti Šiauliuose

7 idėjos

Saulės mieste ir saulė šviečia skaisčiau ir nuotaika geresnė, o kai turi galimybę paįvairinti laisvą popietę ar savaitgalį, nori čia grįšti vėl ir vėl… Šios dovanų konsultantų Tado ir Justinos idėjos – tai puiki galimybė padovanoti įsimintiną laisvalaikį Šiauliečiams ir miesto svečiams.

1. Būtina aplankyti žinomiausias Šiaulių mieto vietas:

  • Ch. Frenkelio rūmus – vienintelį Šiauliuose ir vieną iš nedaugelio Lietuvoje XX a. pr. secesijos stiliaus pastatų.

  • Tankiai kryžiais nustatytą ir intensyviai lietuvių lankomą kryžių kalną. 

  • Senovinį, beveik dviejų šimtų metų senumo gatvinį Dargaičių kaimą, susipažįstant su etniniu, architektūriniu bei kulinariniu paveldu.

2. Gimtadienio proga galite padovanoti skrydį oro balionu! Abejingų tikrai neliks. 

3. Pasiplaukiojimas kateriu Talšos ežere leis pamiršti praėjusios savaitės sunkumus ir su gera nuotaika vėl pažvelgti į priekį. Tai puiki laisvalaikio pramoga Jums ir Jūsų draugams! 

4. Adrenalino ištroškusiems draugams galite padovanoti šaudymo treniruotę. Tikri koviniai ginklai, tikros kulkos ir neapsakomai jaudinantis jausmas sužavės kiekvieną. Treniruotės metu išmokstama įvairių šaudymo gudrybių ir paslapčių. 

5. Žirgais aplankykite Kurtuvėnų regioninį parką. Patyrę treneriai pamokys Jus kaip valdyti žirgą, parodys įdomiausias, gražiausias apylinkių vietas ir kultūros paveldo objektus: akmenį su „Dievo pėda“, senovinį Mirskiškės vandens malūną, XIX a. I pusėje kastą Ventos kanalą ir kitas vietos įžymybes.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

6. Vynas vienas subtiliausių gėrimų, todėl, būtina pažinti kerinčias jo paslaptis. Ir Jums siūlome atrasti dar nepažinto vyno skonį ir įvairiausių užkandžių derinius! Unikalios pažintinės vynų degustacijos metu paragausite 4 skirtingų regionų vynus, prie kurių bus pritaikyti įvairiausio skonio sūrių bei alyvuogių užkandžiai.

7. Būtina nepamiršti ir savęs. Nors trumpam sustokite – padovanokite sau laisvą popietę ir mėgaukitės vandens pramogų ir pirčių teikiamais malonumais. „Grafo Zubovo“ SPA centre Jūsų lauks: pirties malonumai; baseinas; kūno šveitimas druska ir medumi; vaistažolių arbata. Pajuskite sielos ir kūno harmoniją… 

Daugiau pramogų Šiauliuose jau galite įsigyti naujoje GERA DOVANA prekybos saloje Šiaulių AKROPOLYJE. Šypsenas dovanokim drauge!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt