Now Reading
Grupė „BrassBastardz“ šokdino Vilnių (Foto)

Grupė „BrassBastardz“ šokdino Vilnių (Foto)

Grupė „BrassBastardz“ šokdino Vilnių (Foto)

Vakar visi, pailsėję po laisvadienio, traukė į „Vasaros terasą“, kur ant scenos žengė vos prieš porą savaičių iš Londono grįžęs „BrassBastardz“ ketvertukas.

Londone grupė dalyvavo tarptautiniuose muzikos apdovanojimuose „The People‘s Music Awards“. Tiesa, sakyti „dalyvavo“ būtų per daug santūru – muzikantams įteikta geriausios šokių ir elektroninės muzikos grupės statulėlė! Be to, „BrassBastardz“ yra pirmieji lietuviai, pakliuvę į trejus metus rengiamų ir kontraktų su leidyklomis neturintiems atlikėjams skirtų apdovanojimų nominacijas.

Pažymėję laimėjimą su visais gerbėjais koncerte, draugais bei artimaisiais, „BrassBastardz“ – Alvydas Mačiulskas, Aurimas Rimeikis, Daiva Starinskaitė ir Marijus Aleksa – žada naujomis jėgomis kibti į tai, ką moka daryti geriausiai – muzikuoti, kombinuoti, transformuoti ir sintetinti garsus, skirtingas nuotaikas, vokalą ir instrumentus, gyvą ir elektronišką. Gerbėjams belieka tikėtis naujų darbų rezultato – tiesa, vos prieš pusmetį pasirodė ilgai lauktas grupės albumas „Synthezatorium“, kuriame yra ir „The People‘s Music Awards“ apdovanojimą pelnęs kūrinys „Bubble in a Trouble“.

Belieka priminti, kad kvarteto šaknys siekia beveik dešimtmečio senumo įvykius, kai „BrassBastardz“ apšildė suomių genijų Jimi Tenor. Vėliau koncertų trūko, bet melomanai į kolekcijas galėjo patalpinti tikrą lietuviškos muzikos retenybę – vinilines plokšteles, nukeliavusias ir tolokai už šalies ribų. Pirmasis grupės albumas išleistas 2009-ųjų pabaigoje, jis pavadintas „Waiting“ ir, galima sakyti, grąžino „BrassBastardz“ į koncertų sales ir gerbėjų glėbius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

Ieva Varkojytė
Nuotr. autorės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top