Now Reading
Išbandyta konsultanto. Pasivažinėjimas karjerų monstru „Terex“

Išbandyta konsultanto. Pasivažinėjimas karjerų monstru „Terex“

Išbandyta konsultanto. Pasivažinėjimas karjerų monstru „Terex“

Laikas.lt dovanų konsultantė Justina išbandė visiškai naują pramogą  Lietuvoje – pasivažinėjimą 25 tonas sveriančia transporto priemone „Terex“. Štai jos įspūdžiai:

„Esu tikra adrenalino fanatikė, todėl išbandyti visiškai naują pramogą Lietuvoje privalėjau. O ir entuziazmo kupini aplinkiniai ragino „nestabdyti“, todėl neturėjau iš ko pasirinkti.

Neslėpsiu, kad pradžioje buvo nedrąsu, nes neįsivaizdavau ko tikėtis. Juk 25 tonas sveriančią transporto priemonę vairuoti neturėtų būti paprasta. O atsisėdus už galingojo „Terex“ supratau – lengva nebus. Net pasukti vairą iš pradžių buvo sunku – suku suku, o niekas nevyksta. Bet pamažu perpratau galingąjį „Terex“. Pavarų dėžė – automatinė, todėl bent jau su ja problemų nekilo.

Esu neabejinga dideliems automobiliams, tikriausiai todėl su šypsena bandžiau suvaldyti galingąjį karjerų monstrą ir galiu didžiuotis savimi – man pavyko. Vairuojant sunkvežimį tikrai jaučiasi jo masė, bet perpratus techniką jį valdyti nesunku. Tikėjausi tik galimybės greičiau pasivažinėti, bet šis karjerų monstras įspūdžius paliko ilgam.

Važiuoti karjere tikrai daug smagiau nei specialioje miško ar paprastoje trasoje. Čia lyg dykumoje – kalnai žvyro, gilūs vandens ruožai ir galimybė „pasidraskyti“ – ko tikrai neišdrįsčiau su savuoju automobiliu. O čia visos galimybės vairuoti taip, kaip niekada nebandei. Žinoma, ir transporto priemonė ne eilinė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įspūdingiausia trasos atkarpa – vandens ruožas. Tik kai jį pravažiavau instruktorius pasakė: „Gerai, kad nenukrypai į šoną, nes gylio užtektų visam sunkvežimiui paskandinti“. Nepavyko nusileisti tik stačiausiu karjero kalnu, nes buvo paliję, o instruktorius perspėjo, kad tokiu atveju yra tikimybė nučiuožti nuo jo ne taip, kaip norėtumėte. Instruktoriui taip pat ačiū už dėmesingumą ir gerą nuotaiką pasivažinėjimo metu.

Taigi pasivažinėti šiuo karjerų monstru tikrai gali ir merginos – nenusivilsite, o ir pasigirti kuo turėsite, juk ne kiekviena išdrįs tokiam nuotykiui. Tie, kas neturi vairuotojo pažymėjimo, nesirūpinkite – šią transporto priemonę galima vairuoti ir jo neturintiems.


Ir Jūs norite išbandyti šią pramogą? Pasiūlymą rasite ČIA!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt