Now Reading
Talentų banke – iš knygų papuošalus kurianti Sandra

Talentų banke – iš knygų papuošalus kurianti Sandra

Talentų banke - iš knygų papuošalus kurianti Sandra

Laikas.lt Talentų bankas pasipildė dar viena nare – be knygų gyventi negalinčia Sandra, kuri gamina knygeles-papuošalus. Štai jos prisistatymas:

„Vienas didžiausių pomėgių mano gyvenime yra knygos. Labai mėgstu skaityti, kaupiu savo namų biblioteką, domina viskas, kas susiję su literatūra, knygomis, rašytojais ir t.t. Kartą radau internete nuotrauką su mini knygelėmis-auskarais. Užsisakiau, kad juos pagamintų man, tačiau rezultatu buvau nepatenkinta.

Tada pasakiau sau, kad galiu pasigaminti ir pati. Taip maždaug prieš pusę metų pradėjau domėtis knygrišyba ir ypač mini knygomis, kurios vėliau virsta papuošalais: auskarais, sagėmis, pakabukais ant kaklo ar raktų. Kaip ir daugeliui, pirmieji darbai buvo „prisvilę”, dabar net juokinga prisiminti, kaip jas gamindavau, nemokėdavau susiūti lapų. Kaip namie sukarpydavau odinius batus, diržus ar paltus, jog galėčiau panaudoti knygų viršeliams.

Kiekviena maža knygelė yra kaip tikra knyga su besivartančiais puslapiais į kuriuos galima rašyti savo slapčiausias mintis, norus ar palinkėjimus. Kiekvienas lapas siuvamas tam tikra technika, dekoruojami priešlapiai, viršeliams dažniausiai naudoju odą, veltinį ar kailį.

Nesakau, kad dabar viską darau idealiai, tobulėti tikrai yra kur, tačiau labai džiaugiuosi, kad mano darbai patinka žmonėms, perka dovanoms, išleistuvėms mokykloje. Nemaža dalis knygelių yra iškeliavusi į Ameriką, Afriką, Australiją. Sulaukiu daug gražių žodžių, atsiliepimų, pagyrų. Ateityje planuoju pradėti gaminti ir dideles (standartinio dydžio) knygas.

Mano tikslas yra skatinti žmones skaityti, todėl džiaugiuosi, kad gamindama šias mažas knygeles, prisidedu prie tikslo siekimo.

Mane rasite Asskaitau.blogspot.com

P.s Siūlome laimėti Sandros papuošalą-knygą, kurį laimėtojas galės pats išsirinkti iš kūrėjos kolekcijos. Kaip dalyvauti konkurse sužinosite Laikas.lt Konkursų rubrikoje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top