Now Reading
Balkonas – geriausia vieta pasimatymui

Balkonas – geriausia vieta pasimatymui

Balkonas – geriausia vieta pasimatymui

Visiems, pasiilgusiems gero lietuviško kino, Panevėžyje įsikūręs kino centras „Garsas“ negaili staigmenų.

Jau šį penktadienį bendradarbiaudamas su kino studija „Monoklis“ kino centras kviečia išvysti lietuvišką filmą „Balkonas“, kuriame žaismingai interpretuojama paauglių meilės istorija.

Filmo veiksmas vyksta nedideliame miestelyje, periferijoje. Vienuolikametės Emilijos kaimynystėje po tėvų skyrybų apsigyvena jos bendraamžis Rolanas su tėčiu. Tarp vaikų mezgasi ryšys. Tačiau iš drovumo ar baimės atsiverti jie bendrauja tik per sieną, sėdėdami kiekvienas savo balkone arba per elektros jungiklį. Vos tragiškai nepasibaigęs nelaimingas atsitikimas užkerta Emilijai kelią į balkoną. Tai paskatina vaikus išsiruošti į „tikrą” pasimatymą. 

Visai šeimai skirtas filmas „Balkonas“ žiūrovams siūlo atrasti artumą ir draugystę iš naujo. „Pagrindinė filmo tema – draugystė, artumas arba tiksliau – baimė priartėti, susidraugauti. Irstančios šeimos – kontekstas, kuriame pasakojama istorija“, – teigia režisierė Giedrė Beinoriūtė. Šioje juostoje, kuri pelnė „Sidabrinės gervės“ apdovanojimą, išvysite žinomų veidų, tarp kurių – ir atidumu vaidmenims garsėjantis aktorius Rolandas Kazlas.

Filmas „Balkonas“ bus rodomas po atviru dangumi šį penktadienį, liepos 22 d., 22:00, Laisvės aikštėje. Seansas nemokamas!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top