Now Reading
Ray’us Williamas Johnsonas – „savadarbis“ amerikiečių komikas

Ray’us Williamas Johnsonas – „savadarbis“ amerikiečių komikas

Ray'us Williamas Johnsonas – „savadarbis“ amerikiečių komikas

Norite kiekvieną rytą pasijuokti? Jums padės Ray Williamas Johnsonas. Linksmus ir nuotaikingus jo pasišaipymus galite rasti ne tik jo asmeniniame interneto puslapyje, bet ir vaizdų svetainėje „YouTube“.

Čia jis turi savo tinklaraštį „Equals Three“, įsimenančiu garsiuoju ženkleliu „=3“, bei animacinių muzikos klipų kanalą „Your favorite martian“

Nepamiršta komikas ir socialiniuose tinklų lankytojų – jis jau įleidęs šaknis į „Google +“, „Facebook“ ir  „Twitter“

„Prašau su manimi nekontaktuoti dėl verslo pasiūlymų. Šiuo metu nelaukiu nei laiškų iš įmonių, nei galimų verslo sandorių. Nekuriu vardan pinigų ir nenoriu būti matomas per televiziją. Dėkui“, – teigia humoristas, juokingus vaizdus patalpinantis „Youtube“ kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį.

Linksmasis niujorkietis pasižymi išskirtiniu šmaikštumu, kartais „apibarstytu“ juodo homoro priskoniais.

Besimokydamas teisės Niujorko Kolumbijos universitete jis dažnai lankydavosi „YouTube“ svetainėse bei nepraleisdavo progos pasižiūrėti viruso greičiu plintančių vaizdo įrašų ir galiausiai pats nusprendė juos kurti.
„=3“ kanalas nuo 2008-ųjų gegužės 25-osios jau spėtas aplankyti 278.471.657 kartų ir yra susilaukęs 1.161.673.281 vaizdų peržiūrų.

Šiuos filmukus prenumeruoja rekordiškai daug interneto lankytojų – net 4.254.987.

Jau yra sukurtas ir niujorkiečio fanų puslapis. Komiko vaizdų lankytojams siūloma įsigyti ir atributikos su „=3“ ženkliuku.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiausiai peržiūrų susilaukė šis vaizdo klipų trejetukas, tačiau jie, kaip ir visa niujorkiečio kūryba, nėra skirti žiūrėti asmenims iki 18 metų. 

O kur tu dar matei Ray? 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt