Now Reading
Išbandyta konsultanto. Muay Thai treniruotės

Išbandyta konsultanto. Muay Thai treniruotės

Išbandyta konsultanto. Muay Thai treniruotės

Laikas.lt dovanų ekspertai Tadas ir Justina  ne tik siūlo, kokias dovanas geriausia dovanoti, bet ir patys jas asmeniškai išbando bei rekomenduoja mūsų skaitytojams. Šį  kartą  Tadas išbandė Muay Thai treniruotę.

Gavęs tokia netradicinę dovaną nedelsdamas ryžausi pirmajai Muay Thai treniruotei. Draugų atsiliepimai apie šį sportą buvo tik geri, todėl man būtinai reikėjo išbandyti.

Muay Thai – pavojingiausias kovinis sportas, nes jo metu kovojama keliais, alkūnėmis, kojomis ir rankomis. Tačiau Jums bijoti nereikia – tai tik treniruotės.

Treniruotės vyksta pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais patogiu po darbo metu, taigi prisitaikyti sunku nebuvo. Per mėnesį turėjau 12 profesionalių treniruočių, kurios nenuvylė ir sustiprino mane, kaip niekas kitas. Kadangi sporto klubas yra visai šalia Vingio parko, apšilimas dažnai vykdavo lauke, o vasaros metu šis malonumas – neįkainojamas.

Muay Thai treniruotėse Jūsų neruoš ringui ar profesionaliam sportui, todėl treniruotis galėsite tik savo malonumui ir atsipalaidavimui po darbo. Aišku, lengva nebus ir pirmą mėnesį ilgai jusite raumenų skausmą. Tačiau neabejotinai pagerinsite bendrą savijautą, užsimanysite sveikiau gyventi ir maitintis.

Treniruotes veda profesionalus treneris, visada akylai stebintis kovas ir taisantis klaidas, todėl buvau užtikrintas, kad gausiu maksimalias žinias ir praktinius patarimus. Treniruočių metu mokėmės kovos technikos, ugdėme ištvermę, didinome savo fizinę jėgą. Laiko pailsėti beveik neturėjome, bet po treniruotės visada galima atsipalaiduoti poilsio zonoje su pirtimi ir sūkurine vonia.

Kiekvienai treniruotei reikės atsinešti savo bokso pirštines. Jei neturite – galite naudotis sporto klubo. Bėgimui lauke reikės sportinių batelių, o treniruotės vyksta tiesiog basomis kojomis. Jei norite, galite sportuoti ir su bateliais. Tolimesniam sportui taip pat rekomenduojama įsigyti dantų, kojų apsaugas bei tvarsčius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Per mėnesį treniruočių išmokau daugybę kovos technikos būdų, kuriems įtvirtinti ir teisingai juos atlikti reikės dar daug laiko. Kelis kartus teko išbandyti sparingą (laisvoji treniruotės pobūdžio kova), kuomet gali kovoje išmėginti treniruotės metu įgytas žinias. Garantuoju – „kablį“ pagausite ir norėsite viską daryti geriau, greičiau ir su didesne jėga.

Patarimai:

Jei niekada nieko panašaus nesate bandę, nebijokite pradėti treniruotis Muay Thai kovos meno. Niekas ant Jūsų „neužvirs“ smūgiais ir tikrai nevaikščiosite su mėlynėmis po akimis.

 
Ir Jūs norite išbandyti šį netradicinį sportą? Pasiūlymą rasite ČIA!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top