Now Reading
Didžiulėse jachtose – ir tropikų sala, ir turtuolių miestas

Didžiulėse jachtose – ir tropikų sala, ir turtuolių miestas

Didžiulėse jachtose – ir tropikų sala

Jachtas kuriančios Didžiosios Britanijos kompanijos „Yacht Island Design“ vadovas Robas McPhersonas pasiruošęs įgyvendinti visus klientų įgeidžius. Nori salos? Bus! Nori miesto? Bus!

Monako gatvėse

Monako kunigaikštystėje viskas sukasi apie garsiąją „Formulės-1“ trasą. Jachtoje „The Streets of Monaco“ užsimota taip pat lenktyniauti „Monako gatvėmis“, tik čia varžysis ne formulės, o mažiausiai 3 kartingai, galintys be vargo vienas kitą aplenkti. 

Miesto istoriniai pastatai bus atkartoti tik iš dalies, su svarbiausiomis jų išorės detalėmis. Tai „Hotel de Paris“, kazino, Princo rūmai, „Loews Hotel“, „Port Hercule“ ir „La Rascasse“. Jachtos viduje svečių laukia fontanas, židinys, augalai ir kt. įdomūs puošybos elementai. Pavargote? Čia norintieji galės atsipalaiduoti spa, baseine, pirtyse, masažo kambaryje. VIP apartamentuose yra ir atskiras darbo kabinetas.

Svečiai gali rinktis vieną iš septynių skirtingo dydžio apartamentų – nuo 135 iki 352 kv. metrų ploto. Kiekviename jų yra svetainė, vonia, persirengimo kambarys, miegamasis ir balkonas.

Manoma, kad tokią jachtą aptarnautų 70 įgulos narių, joje svečiuotis galėtų 16 žmonių. Laivas plauktų 15 mazgų greičiu (28 kilometrai per valandą).

Tropikų saloje

Pagrindiniame jachtos „Tropical Island Paradise“ denyje yra baseinas, svečių kabinos, lauko valgomasis, ilgas baras. Nuo vulkano leidžiasi krioklys, o tarp jo ir didžiojo baseino yra atskiras vaikams. 90 metrų ilgio jachtą galima pasiekti ir oru – įrengta sraigtasparnių pakilimo aikštelė. Didžiausias jachtos greitis – 15 mazgų. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vienu metu jachtoje gali ilsėtis 10 svečių. Besiilsintiems skirta daug pramogų – kinas, biblioteka, žaidimų kambarys, spa ir sporto salė. Pagrindinis jachtos miegamasis įkurtas per du aukštus. Šis „plaukiantis kurortas“ turi specialią plaukiojančią salą su kėdėmis ir stoginėmis.

Tarp naujausių jachtų koncepcinių modelių yra „Rytietiškas Chanas“ (Oriental Chuan) ir „Rytų viltis“ (Eastern Promise), tačiau kiekvienam besikreipiančiam klientui „Yacht Island Design“ žada sukurti tik jam skirtą jachtą. 

Laikas.lt
Nuotraukos: yachtislanddesign.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top