Now Reading
Kino centre „Garsas“ nuotaikingi filmai vaikams

Kino centre „Garsas“ nuotaikingi filmai vaikams

Kino centre „Garsas“ nuotaikingi filmai vaikams

Prasidėjus naujajam kino centro „Garsas“ sezonui staigmenos laukia ne vien suaugusių kino mėgėjų. Mažiesiems žiūrovams skirti net du puikūs filmai – nuotaikinga komedija „Mažylis Nikolia“ ir animacinis filmukas „Eleonoros paslaptis“.

Mėgstantiems linksmas istorijas turėtų tikti ir patikti „Mažylis Nikolia“. Pagrindinis filmo herojus mažasis Nikolia svajoja, kad jo gyvenime niekas nesikeistų. Juk jo gyvenimas nuostabus – mylintys tėvai ir puikūs bendraklasiai, pasiruošę apdalinti draugą išmintingais patarimais, pagrąžintais vaikų fantazijos vaisiais. Vaikų kolektyve egzistuoja ištisa charakterių įvairovė – moksliukas – skundikas, aristokratas, nepasotinamas ėdrūnas, chuliganas, svajojantis tapti banditu, klasės juokdarys ir, žinoma, atpirkimo ožys. Argi ne spalvingas kumštis?

Vieną dieną berniukų gyvenimą sukrečia nemaloni žinia – jų bendramoksliui Žoakimui gimsta brolis, kurio dėka vaikas jaučiasi nemylimas ir nereikalingas. Įspėjęs draugus apie pavojaus ženklus, atsirandančius, kai mamytė laukiasi, Žoakimas dingsta, o netrukus grėsmę pranašaujantys ženklai pasirodo mažojo Nikolia šeimoje. Mamytė ir tėvelis meiliai glaustosi, burkuoja, o tėvelis net nedejuodamas išneša šiukšles ir pasiūlo savaitgalį pasivaikščioti miške.

Tiems, kurie pasiilgo paslaptingų nuotykių, pristatome animacinį filmuką „Eleonoros paslaptis“. Ekscentriškoji teta Eleonora miršta ir palieka seną savo namą pajūryje artimiausiems giminaičiams. Mylimiems sūnėnui ir dukterėčiai ji palieka du dalykus – Andželika gauna porcelianinę lėlę, o Natanielis – raktą nuo slapto kambario senajame name. Kambaryje septynmetis Natas randa didžiulę biblioteką, tačiau tai jam nesuteikia džiaugsmo – pirmąją klasę drovus berniukas baigė taip ir neišmokęs skaityti. Sesuo Andželika beširdiškai tyčiojasi iš jo, tad Eleonoros dovana Natanieliui rodosi žiauri ir neteisinga… Tačiau kartą beklaidžiojant bibliotekoje Natui atsiveria nepaprasta paslaptis – knygose prieglobstį rado visi vaikų literatūros herojai. Jei jie paliks biblioteką, visiems laikams pražus kartu su savo istorijomis. Tad kai berniuko tėvai nusprendžia parduoti senas bibliotekos knygas, berniukas pasiryžta padaryti viską, kad išsaugotų mažuosius pasakų draugus…

Šias nuotykių kupinas istorijas žiūrėkite „Garse“ iki rugsėjo vidurio. Šeštadieniais ir sekmadieniais kino centre „Garsas“ vyksta šeimos seansai – visa šeima į kiną tik už 12 Lt. Kviečiame apsilankyti!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top