Now Reading
Kelionė į Kosminės rezonansinės jėgos muziką

Kelionė į Kosminės rezonansinės jėgos muziką

Kelionė į Kosminės rezonansinės jėgos muziką

„Yra tokia vieta, kur gyvena Tyla
Yra tokia vieta, kuri yra Meilė,
Šviesa, Tiesa ir Taika.
Kai tu esi šioje vietoje savyje,
ir kai aš esu šioje vietoje manyje,
mes esame Vienas…“

Don Conreaux ir Mysterious Tremendum koncertai yra kelionė į Kosminės rezonansinės jėgos muziką. Šios spontaniško tono ceremonijos neša Gyvą Dvasią turinčią transformuojančią galią. Tai iš anksto neapgalvota, gryna iniciavimo muzika, išlaisvinanti kūrybišką klausytojo ir atlikėjo sąmonę. Ji yra pirmykštė ir įtaigi, vadinama naujojo tūkstantmečio muzika-sėkla, Alfos ir Omegos skambesiu. Grupės koncertai apima ir Gongų meditacijas, kurių metu klausytojai atsipalaiduoja bei visiškai pasineria į jausmingus tonus. Atlikėjų tikslas yra „sudvasinti materiją“ ir per Gongų tonus „dematerializuoti įprastą sąmonę“, nuvesti į meditacinę „tiesiog būvimo“ būseną, kurią patiriantys klausytojai įeina į tylųjį totalinio garso centrą ir girdi „vidinį tikrojo Aš balsą“.

Koncertų metu auditorija paprasčiausiai ištirpsta garse, kuris pavirsta grynojo rezonanso ir sinchroniškų tonų bangų kūriniu, tuo pačiu sukuriančiu klausytojų kūno, proto ir dvasios vienybę, bei jų “vieningumą su Visata”. Atlikėjų nuomone, Šventoji tonų improvizacija yra gryniausioji muzikos forma, peržengianti tradicinės kompozijos sampratos ribas.

Atvykstančios grupės narių yra daugelyje šalių, todėl jos sudėtis kaskart keičiasi. Tuo tarpu spalio 21d. vyksiančiame koncerte „Mes esame Vienas“ (ang. „We are One“) dalyvaus Don Conreaux mokiniai: Soltron Tom Czartoryski (Lenkija) bei Alicija ir Ričardas Eiliakai (Lietuva).

Daugiau informacijos čia.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top