Now Reading
Kino pusryčiai. Laimingaačiūdarprašau

Kino pusryčiai. Laimingaačiūdarprašau

Kino pusryčiai. Laimingaačiūdarprašau

Rudeniniams kino pusryčiams siūlo pasižiūrėti romantišką filmą apie meilę. Tema skamba šimtą kartų matyta kino ekranuose, tačiau niekada neišsemiama. Jūsų dėmesiui – „Laimingaačiūdarprašau” (Happythankyoumoreplease).

Filme persipynusios kelios familiarios istorijos, kuriose dalyvauja šeši jaunuoliai ir veiksmas sukasi apie susitikimus, meilės paieškas, atradimus ir Niujorką. Šiek tiek primena Woody Alleną? Taip, galbūt. Kaip pasakoja režisierius, kuris taip pat yra ir scenaristas, filmas sudarytas iš atskirų istorijų, kurias jis nuolat laisvu metu rašydavosi savo užrašinėja.

Filmo personažai – jauni, ieškantys, sprendžiantys rimtus klausimus, planuojantys, natūralūs, juos įkūnija jaunos kino žvaigždės, kaip pastaruoju metu dėmesio sulaukianti Zoe Kazan, Malin Akerman, Kate Mara. Kaip teigė filmo režisierius, visi veikėjai puikiai atitiko jo pradinius lūkesčius dar rašant scenarijų, o bene sunkiausiai sekėsi su pačiu savimi – aktoriumi ir režisieriumi, vadovaujančiam filmo montažo darbuose viename. Tarp asmeninių besiliejančių jausmų filme atskiras vaidmuo tenka ir Niujorkui. Filmas – tarsi meilės laiškas šiam miestui, kuriam jų niekada nebus per mažai.

Dainora Remeza

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top