Now Reading
Dovanų konsultantai. Idėjos romantiškam savaitgaliui dviese

Dovanų konsultantai. Idėjos romantiškam savaitgaliui dviese

Dovanų konsultantai. Idėjos romantiškam savaitgaliui dviese

Artėjant šaltajam sezonui vis dar skubame išnaudoti paskutines saulėtas dienas, kai nespaudžiant šaltukui galime pasivaikščioti neaprėpiamo grožio gamtoje ir pasidžiaugti vienas kitu.

Tad jei dar neturite ypatingos vietos, į kurią sugrįžti norėsite ir vėl, Laikas.lt dovanų konsultantai Tadas ir Justina dalijasi idėjomis, kaip pradžiuginti antrąją pusę, padovanojant romantišką savaitgalį dviems. Pažadame, rudens akivaizdoje iš naujo atrasite vienas kitą.

SPA kompleksas dviem – „Meilės dvelksmas“

Romantiškus pojūčius atgaivinsite arba dar labiau įkaitinsite padovanodami egzotiškas SPA procedūras, sudarytas iš rytietiškų masažų bei maudynių aromaterapiniame rožių žiedlapių kubile. Tiek Jam, tiek Jai pritaikytos geros savijautos ir grožio puoselėjimo procedūros net tik pažadins jausmus, išsklaidys nerimą, bet ir praskaidrins nuotaiką.

Romantiškas vakaras

Nakvynė marių pakrantėje su romantiška vakariene

Seniai svajojate ištrūkti į ramybės kupiną poilsio oazę? Viename gražiausių Klaipėdos uostamiesčio viešbučių „Old Mill Hotel” Jus pasitiks stulbinantys vaizdai į Kuršių marias, jauki aplinka ir profesionalus personalas. Čia Jūsų lauks: nakvynė kambaryje dviem (su vaizdu į marias), itališkos virtuvės restorano „Ryžių malūnas“ pusryčiai (švediškas stalas) ir romantiška vakarienė.

nakvynė kalipėdoje

Nakvynė su pirtimis ir lauko sūkurine vonia

Sukatės nesibaigiančioje kasdienybėje? Pats laikas atsipalaiduoti ir džiaugtis vienam kitu viename iš gražiausių šalies kurortų. Čia ne tik mėgausitės poilsiu dviejų kambarių apartamentuose, bet ir atsipalaiduosite pirčių komplekse su sūkurine vonia, skanausite žolelių arbatą, mankštinsitės. Romantiškas savaitgalis dviems garantuotas.

SPA programa „Rytietiška rudens palaima dviem“

Pasinerkite į rytietišką palaimos ir šilumos oazę. Atitrūkite nuo kasdienių rūpesčių mėgaudamiesi švelniu balinezietišku aroma masažu ir aromaterapine žolelių vonia dviem.

Spa

2 parų poilsis Palangoje su vakariene

Įkvėpkite jūros, pušų ir meilės kvapo dviese! Pailsėkite jaukiame garsaus krepšininko Arvydo Sabonio ir jo žmonos Ingridos viešbutyje „Pušų Paunksnė“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jauki nakvynė su vakariene Radailų dvare

Jeigu Jus žavi senoji architektūra ir dvarų kultūra, jaudinantis gamtos artumas, tyla ir ramybė, atvykite į Klaipėdos rajone esantį Radailių dvarą. Čia Jūsų lauks: jauki vakarienė restorane arba ant tvenkinio kranto, romantiška nakvynė ir gardūs pusryčiai.

Radailių dvaras

Poilsis Anupriškėse ir jodinėjimas žirgais

Poilsis – pati geriausia investicija į save ir savo sveikatą. Padovanokite nepakartojamą poilsį, gamtos apsuptame, „Anupriškių“ pramogų ir poilsio centre! Jodinėsite žirgais po artimiausias Anupriškių apylinkes, o po dienos įspūdžių naktį praleisite jaukiuose „Anupriškių“ nameliuose.

geradovana.lt

   
Daugiau romantiškų idėjų tobulam vakarui dviese rasite ČIA.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top