Now Reading
Galliano apatiniai, inspiruoti baleto (Foto)

Galliano apatiniai, inspiruoti baleto (Foto)

Galliano apatiniai

Dizaineris Johnas Galliano neseniai išleido katalogą su naująja rudens/žiemos apatinio trikotažo kolekcija 2011/2012 metams. Kvapą gniaužiančioje kolekcijoje sau patinkantį modelį atras tiek moterys, tiek vyrai.

J. Galliano – vienas žymiausių dizainerių pasaulyje. Šiais metais jis atsistatydino iš mados namų Christian Dior, tačiau kurti nenustojo. Visai neseniai pasauliui pristatė apatinio trikotažo kolekciją, kurios pagrindinė tema – baletas. Ši tema tapo ypatingai populiari po filmo „Black Swan“ („Juodoji gulbė“). Kiekvienai savo kolekcijai J. Galliano turi vis kitą temą.

2011/2012 apatinio trikotažo kolekcijoje galime išvysti du modelius – vyrą ir moterį. Jie abu dėvi seksualius apatinius, avi baleto apavus ir pozuoja, vaizduodami baleto žingsnelius. Tai ypatingai tinka moteriai – dabar ji atrodo kaip niekad moteriška.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujoje kolekcijoje rasite ne tik prabangius derinius, bet ir paprastus, skirtus kiekvienai dienai. Toks paprastumas, nukrypimas nuo prabangaus kurso, atrodo išties puikiai. Daugelis modelių turi dailius apsiuvus ir klostes.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top