Now Reading
Kokias permainas žada spalio mėnesio horoskopas?

Kokias permainas žada spalio mėnesio horoskopas?

Kokias permainas žada spalio mėnesio horoskopas?

Spaliui pradėti Laikas.lt siūlo mėnesio horoskopą, kuriame rasite, ką reiktų pakeisti, kokias permainas žada darbas…

AVINAS
Panašu, jog po pakankamai įtempto rugsėjo spalis jus apdovanos. Šis mėnuo gali būti palankiausias metas ryžtis pokyčiams ir atverti naują puslapį tiek asmeniniame gyvenime, tiek karjeroje. Mėnulis bus jūsų pusėje, todėl jausitės itin energingi ir gerai nusiteikę, o svarbiausia – sunkus darbas atneš rezultatų.

JAUTIS
Jaučiams spalis – meilės ir romantiškų jausmų mėnuo. Kupidonas gali į jūsų gyvenimą atnešti naują romantišką pažintį. Tačiau spalio pabaiga bus didelių išbandymų metas. Pasistenkite susikoncentruoti ties savo vidine harmonija ir neišsimušti iš vėžių.

DVYNIAI
Šis mėnuo jums bus itin kontrastingas. Ypatingai daug išbandymų laukia iki 23 mėnesio dienos. Vėliau galėsite atsipūsti ir skirti daugiau laiko šeimai. Stenkitės rodyti daugiau dėmesio savo antrajai pusei. Neleiskite, kad maži nesutarimai aptemdytų jūsų santykius.

VĖŽYS
Drąsiai galite krautis bagažą – spalis palankiausias metas kelionėms. Jeigu važiuosite atostogauti, kelionė greičiausiai užsibaigs romantiška pažintimi. Jeigu keliausite darbo reikalais – ši kelionė atneš finansinės naudos. Tačiau venkite didelių investicijų – šį kartą nuojauta jus gali apgauti.

LIŪTAS
Liūtams spalis – tvarkymosi mėnuo. Jausite poreikį tvarkyti buitį, galbūt daryti didelį remontą – tam palankiausia antroji spalio savaitė. Norėsis ne tik atnaujinti namus, bet ir keisti gyvenimo būdą. Galite pradėti sportuoti. Tačiau būkite itin ištvermingi paskutinėmis spalio dienomis – žvaigždės jums žada didelių išbandymų.

MERGELĖ
Šį mėnesį mergelės jaus ypatingą poreikį reikšti šiltus jausmus artimiesiems. Kadangi turite gerus bendravimo įgūdžius, jūsų energiją teigiamai įvertins šeimos nariai ir kolegos. Spalis – puikus mėnuo pirkti brangius daiktus ir leisti sau atsipalaiduoti.

SVARSTYKLĖS
Spalį nesivaržydami siekite savo tikslų, nes jums itin gerai seksis. Pirmoji mėnesio pusė bus palankiausia darbo aplinkoje – galbūt sulauksite paaukštinimo. Geriausias metas susitikimams, vizitams. Galbūt atnaujinsite senas pažintis ir tai peraugs į romantišką draugystę.

SKORPIONAS

Skorpionams spalis bus itin įtemptas. Susikaupusi neigiama energija ir karštas temperamentas gali išsilieti su kaupu, o tai itin skaudžiai atsilieps jūsų antrajai pusei. Geriausias būdas to išvengti yra tiesiog pažiūrėti į situaciją kito žmogaus akimis. Jogos pratimai ir seksas bus geriausias būdas atsipalaidavimui.

ŠAULYS
Šį mėnesį šauliai bus patys ryžtingiausi. Nepaisydami nieko sieksite savo tikslų ir turėsite galybę energijos įvairiai papildomai veiklai. Tai gali pakenkti santykiams su kolegomis, tačiau netrukus jie pavydės jūsų pasiektų rezultatų. Puikus metas pradėti naujus projektus darbe, užmegzti pažintis. Venkite apkalbų – jos gali atsisukti prieš jus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

OŽIARAGIS
Geriausi draugai šį mėnesį bus ožiaragiai. Būtent pas jus eis žmonės, klaus patarimų ir būtent jūs skleisite energiją, kuri žmones trauks kaip magnetas. Dėl tokio žmonių dėmesio ir pagarbos, galite sužavėti jums seniai į akį kritusį asmenį. Tačiau mėnesio gale jausitės pavargę nuo žmonių ir bendravimo, todėl norėsite pabūti vieni.

VANDENIS
Nors rugsėjį norėjote ilsėtis ir nejautėte poreikio ką nors veikti, spalį viskas bus priešingai. Pagaliau pajudinsite iš vietos ir pabaigsite darbus, kuriuos jau seniai pradėjote. Stenkitės nekelti konfliktų ir nesivelti į svetimus ginčus. Mėnesio vidurys – palankiausias metas lankyti gimines ir artimuosius.

ŽUVYS
Šį mėnesį jausitės gyvybingi ir savimi patenkinti. Atrodys, kad gyvenimas ramiai teka pateikdamas vos keletą smulkių išbandymų. Jausitės itin reikalingi aplinkiniams, nes jūsų ramus charakteris puikiai padės numalšinti sukilusias aistras. Paskutinę spalio savaitę venkite aštrių objektų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top