Now Reading
Dovanų konsultantai. Rudeniškos idėjos laisvalaikiui

Dovanų konsultantai. Rudeniškos idėjos laisvalaikiui

Dovanų konsultantai. Rudeniškos idėjos laisvalaikiui

Rudens vakarai tampa vis ilgesni, todėl neretai pritrūksta geros nuotaikos judėti į priekį, ieškoti ir atrasti naujų laisvalaikio praleidimo būdų.

Todėl dovanų konsultantai Justina ir Tadas primena, kaip maloniai ir linksmai praleisti rudens vakarus, kad šaltasis sezonas būtų kur kas malonesnis.

Norėtumėte laisvai kalbėti anglų kalba? Šį tikslą pasiekti galite tiesiog gerdami kavą ar arbatą, pietų pertraukėlių metu, ar šiltai įsitaisę namuose. Pradinio lygio anglų kalbos kursas sudarytas iš 30 pamokų, taigi dar iki pavasario spėsite išmokti viską, kas padės susikalbėti angliškai.

Anglų kalbos mokymasis

Net 33 pasiūlymai siekiantiems išmokti ir tobulėti! Praplėskite savo akiratį gurmaniškose degustacijose, pasinerkite į aistringąjį argentinietišką tango, atskleiskite savo menininko gyslelę, o galbūt norite ugdyti valią kovos menų užsiėmimuose? Dovanokite pasirinkimą!

dovanu rinkinys

Šokolado fondiu. Tamsūs rudens ar žiemos vakarai gali virsti jaukiomis gundančių skonių ir kvapų persmelktomis akimirkomis. Mėgaukitės šviežiu šokoladu, į kurį dviese merksite vaisius, riešutus, marcipaną ir imbierą. Juk tai šokolado fondiu – kiekvieno smaližiaus svajonė! 

šokolado fondiu

Atsipalaiduokite Polinezijos salų egzotika dvelkiančiame, vandens parke. Mėgaukitės „Vichy“ vandens parko malonumais dviese. Adrenalino mėgėjams parke įrengti net 8 moderniausi atrakcionai Baltijos šalyse, tarp jų milžiniškos bangos „Delfinų jūroje“ ir „Maorių klyksmas“ – veikiantis švytuoklės principu ir leidžiantis patirti nesvarumo būseną. Nepakartojamas įspūdžių rojus laukia Jūsų!

vichy vandens parkas

Norite įkvėpti gurkšnelį tyro oro ir pasimėgauti natūralaus gydymo procedūromis? Atvykite į „Eglės“ sanatoriją! 3 dienų poilsis su gydomosiomis procedūromis sustiprins Jus, grąžins darbingumą bei gerą savijautą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

egles sanatorija
 

Pasiilgote romantiško laiko dviese? Norite sukurti mažą, bet nepamirštamą šventę? Praleiskite romantišką vakarą restorane „Medininkai“, mėgaudamiesi išrankiausią gurmaną sužavėsiančiais patiekalais, puikiais gėrimais, malonia atmosfera ir nepriekaištingu aptarnavimu.

medininkai

Nuotraukos – tai atsiminimai, užfiksuoti visiems laikams. Tad tegu jie būna gražūs ir kokybiški!  Prieš fotosesiją mėgaujantis šilta arbata aptarsite fotosesijos eigą, drabužius bei aksesuarus. Taigi, šio rudenio Jūs tikrai nepamiršite!

geradovana

   
     Daugiau rudeniškų dovanų pasiūlymų rasite ČIA.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top