Now Reading
Atranka į miuziklą „Velnio nuotaka“ sulaukė didelio susidomėjimo (foto)

Atranka į miuziklą „Velnio nuotaka“ sulaukė didelio susidomėjimo (foto)

Atranka į miuziklą „Velnio nuotaka“ sulaukė didelio susidomėjimo (foto)

Praėjusį trečiadienį Vilniuje vykusi aktorių-šokėjų atranka į naujai statomą V.Ganelino miuziklą „Velnio nuotaka“ sulaukė didžiulio jaunimo dėmesio.

Išbandyti savo jėgas ir laimėti galimybę dalyvauti miuziko „Velnio nuotaka“ pastatyme atvyko daugiau kaip 70 gabių merginų ir vaikinų, kurie iš visų jėgų demonstravo visus savo sugebėjimus – šoko, vaidino, dainavo, deklamavo eiles ir visais kitais įmanomais būdais stengėsi pelnyti komisijos simpatijas ir patekti į laimingųjų būrį.

„Mane nustebino toks didelis jaunimo aktyvumas, veržlumas, o ypač jų drąsa. Visi be išimties stengėsi iš paskutiniųjų ir maksimaliai bandė parodyti visus savo talentus. Akivaizdu, kad tokios atrankos yra būtinos, nes jų metu skatinamos jaunimo kūrybinės ambicijos ir didėja konkurencija – tai puiki galimybė naujiems talentams atsiskleisti ir įveikti dar vieną karjeros laiptelį kopiant į didžiąją sceną“, – atviravo pastatymo režisieriaus Andrius Kurienius.

Iš viso būrio atrankos dalyvių į naujai statomą „Velnio nuotakos“ miuziklą buvo pakviesti 15 aktorių-šokėjų bei 6 dainininkės, kurioms teks įveikti antrąjį atrankos etapą, paruošiant Jurgos ir Uršulės vokalines partijas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujas „Velnio nuotakos“ spektaklis statomas bendradarbiaujant su valstybiniu dainų ir šokių ansambliu “Lietuva”, kostiumus ir scenografiją kuria trijų „Auksinių scenos kryžių“ laureatė Vilma Galeckaitė – Dabkienė, režisierius-choreografas – Andrius Kurienius, naujosios kūrinio muzikos aranžuotės autorius – Andrius Gružauskas, choreografė – Brigita Urbietytė. Pagrindinius personažus miuzikle atliks garsūs Lietuvos atlikėjai – Povilas Meškėla, Donatas Montvydas, Evelina Anusauskaitė, Jeronimas Milius, Ilona Balsytė, Vladas Kovaliovas, Rafailas Karpis ir kiti žinomi dainininkai.

„Velnio nuotaka“ spaktakliai vyks:
Gruodžio 16 d. – Panevėžys, „Cido“ arena
Gruodžio 17 d. – Šiauliai, „Šiaulių“ arena
Gruodžio 18 d. – Klaipėda, „Švyturio“ arena
Gruodžio 26 d. – Kaunas, „Žalgirio“ arena
Gruodžio 31 d. – Vilnius, „Siemens“ arena

Laikas.lt
Nuotr. – Martynas Sirusas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top