Now Reading
Didžiausio mados festivalio įžanga „Grožio infekcijoje“ (Foto)

Didžiausio mados festivalio įžanga „Grožio infekcijoje“ (Foto)

Didžiausio mados festivalio įžanga „Grožio infekcijoje“ (Foto)

Vakar nuo 16 val. iki 20 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ vyko renginys „Grožio infekcija“. Neabejingieji grožiui ir madai turėjo galimybę gauti vertingų profesionalų patarimų bei papildyti savo kosmetines organizatorių ir rėmėjų dovanota produkcija.

„Grožio infekcija“ – jau tradicija tapęs už poros savaičių vyksiančios „Mados infekcijos“ renginys. Šiemet čia be praktinių patarimų netrūko ir įspūdingų reginių. Festivalio „Mados infekcija“ vizažistų komandos vadovė, profesionali vizažistė, grimuotoja ir stilistė Daiva Opriško žiūrovus stebino specialiai festivaliui sukurtais keturiais skirtingais makiažais – nuo itin natūralaus, tokio, kurį galima rinktis kiekvienai dienai, iki ekscentriško. Salono „Figaro“ meistrai demonstravo specialiai festivaliui „Mados infekcija“ kuriamas keturias skirtingas šukuosenas, kurios, kaip ir makiažai, atitinka naujausias sezono tendencijas. Festivalio užkulisių įspūdį dar labiau sustiprino viso renginio metu rodomi vaizdo įrašai iš dviejų paskutinių „Mados infekcijų“.

„Grožio infekcijos“ organizatoriai į renginį atėjusiems taip pat įteikė vertingų dovanų – naujausių grožio ir kosmetikos priemonių, kurias šį sezoną kiekvienas tiesiog privalo turėti savo kosmetinėje, „Mados infekcija“ marškinėlių bei kvietimų į patį renginį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiemet pirmą kartą rudenį vykstantis festivalis „Mados infekcija“ savo gerbėjų lapkričio 11-12 dieną laukia Šiuolaikinio meno centre (Vokiečių g. 2, Vilnius). Jau dvyliktame mados renginyje bus pristatyta 16 kolekcijų: 10 iš jų pristatys dizaineriai iš Lietuvos, šešias – svečiai iš Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Danijos, Nyderlandų, Latvijos. Festivalio metu galerijoje „AV17“ (Aušros Vartų g. 17, Vilnius) taip pat veiks estų juvelyro Tanel Veenre darbų paroda.

Daugiau akimirkų iš renginio – nuotraukų galerijoje.

Laikas.lt
Nuotr. I. Jurkyno, P. Vyco

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top