Now Reading
Dovanų konsultantai. Rankų darbo kalėdiniai papuošimai

Dovanų konsultantai. Rankų darbo kalėdiniai papuošimai

Dovanų konsultantai. Rankų darbo kalėdiniai papuošimai

Kadangi Kalėdos kiekvienais metais užklumpa „netikėtai“, šiemet joms pasiruoškite anksčiau!

Artėjant didžiausioms ir gražiausioms metų šventėms daugelis parduotuvių ir restoranų jau puošiasi ir ruošia specialius šventinius pasiūlymus. Todėl ne mažiau originalius ir puošnius Kalėdinius papuošimus būtina pasigaminsite ir Jums. Kurkite, kad Jūsų namai taptų jaukių švenčių prieglobsčiu! Laikas.lt dovanų konsultantai Tadas ir Justina dalijasi idėjomis.

Eglutės papuošimai, kuriuos dažnai reikia ruošti daug anksčiau nei puošiame savo namus, pareikalaus šiek tiek laiko, bet rezultatu džiaugsitės dar ne vienus metus.

Dailūs ir kvapnūs papuošimai, kurie nuspalvins Jūsų kalėdinę eglutę:

Mandarinų, apelsinų ir citrinų gabalėliai. Supjaustykite vaisius griežinėliais ir 4 val. kepkite juos 175 laipsnių temperatūroje. Vėliau tereikės perrišti raudonu siūlu ir pakalbinti ant eglutės.

Turite senų sagų? Suverkite jas ant dailios šilkinės juostelės ir suriškite galus – paprasta, bet originalu.
Jei turite paprasčiausių medžiagėlių ar įvairiausio popieriaus labai greitai pasigaminsite nuotaikingus ritinėlius, kuriais papuošta eglutė atrodys, kaip niekad žaisminga.

Eglutę papuošti galite netgi raudonos ar kitų spalvų medžiaginėmis juostelėmis (kaspinėliais).  Verta apsilankyti miške! Įvairiausių dydžių kankorėžiai tiks ne tik eglutės papuošimams, bet ir šventiniui stalui.

Kaipgi be kojinių?

Jums tereikės spalvotų, raudonų ar kitokių mažyčių kojinių ir ilgo raudono šniūro. Kiekvieną ją prisekite mažyčiu segtuku ir turėsite dailia girliandą, kurią papuošite židinį, tuštesnę namų sieną, o gal net eglutę.
Kojinę dovanoms nesunkiai pasidarysite iš seno megztinio. Tokiu būdų tuščią namų kampelį užpildysite jaukumu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kalėdinė sapnų gaudyklė

Iškepkite eglutės ar elnių formos sausainių ir sukabinkite juos ant apvalaus lankelio. Jį galėsite prikabinti vaikui virš lovos, taip kiekvieną rytą vaikas atsikels su šventine nuotaika, o ir pikti sapnai nepuls.

Galiausiai, kad Jūsų namai kvepėtų Kalėdomis būtina turėti mandarinų ar apelsinų į kuriuos galite prismaigstyti gvazdikėlių ir kartais iškepti imbierinių sausainių ar gardų obuolių pyragą su cinamonu.


 Daugiau šventinių dovanų idėjų rasite čia

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top