Now Reading
Dovanų konsultantai. Pramogos žiema alsuojančioje gamtoje

Dovanų konsultantai. Pramogos žiema alsuojančioje gamtoje

Dovanų konsultantai. Pramogos žiema alsuojančioje gamtoje

Šaltukas jau puošia namų langus, bet noras nuveikti kažką įsimintino skatina daugiau laiko praleisti žiema alsuojančioje gamtoje!

Todėl dovanų konsultantai Justina ir Tadas siūlo nepamiršti žiemos pramogų, kurios nuspalvins net šalčiausią dieną. Verta prisiminti tik taisyklę, kad nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga.

Žieminis skrydis oro balionu

Žiemos panorama iš paukščio skrydžio – kvapą gniaužiantis vaizdas. Tokiai kelionei oro balionu pasiryžta ne kiekvienas, bet patyrę pilotai rekomenduoja skristi būtent žiemą – įspūdis nepakartojamas. Skristi galėsite virš įstabaus grožio apsnigto Vilniaus senamiesčio, Trakų pilies, Kauno miesto, Kernavės ar Molėtų ežerų.

skrydis oro balionu
 

Ekstremalus slidinėjimas tempiant žirgui

Negirdėta, nematyta?! Tačiau tai tikrai įmanoma – prikabintas prie kinkinio, skrosite snieglente ar slidėmis per pusnis. Greitis ir nenumatyti posūkiai, vietoje nenustygstantys žirgai, nepravažiuojamos pusnys – Jūs turite tai išbandyti!


 

Slidinėjimo snieglente pamoka

Snieglentės – populiariausias ir svarbiausias žiemos sportas jaunimo tarpe. Todėl išmokti valdyti lentą norėtų kiekvienas. Daugeliui jau gyvenimo dalimi tapęs sportas įtrauks ir Jus!


slidinėjimas snieglente
 

Pasivažinėjimas rogių kinkiniu

Tai ideali dovana išsiilgusiems gamtos ir kaimo ramybės. Žirgais pakinkytos rogės, pusnyse paskendęs miškas, grynas oras ir senus laikus menantis rogių kinkinys – tikra žiemiška pramoga draugų kompanijai.

Pramogos naujausioje slidinėjimo trasoje

Atitrūkite nuo kasdienybės ir praleiskite nepamirštamas poilsio akimirkas pramogaudami naujoje slidinėjimo trasoje „Snoras Snow arena“ ir mėgaudamiesi pramogomis ir nepamirštamu poilsiu dviese!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sniego motociklų safaris

Išbandykite galingus sniego motociklus, skriedami greičiau už vėją apsnigtais laukais, miškų takais ir ežerais Trakų rajone. Adrenaliną ir neišdildomus įspūdžius garantuojame!

Buriavimas vėjaračiais

Tai dinamiška ir įdomi pramoga viename gražiausių Lietuvos kampelių – Neringoje. Blokart vėjaračio valdymas yra labai paprastas – viena ranka yra laikomas vairas, o kita – burės virvė, todėl pramogauti gali visi ir net žiemos metu.

     Daugiau žiemiškų pramogų pasiūlymų rasite ČIA.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top