Now Reading
„Disney“ filmai bus pasiekiami per „Youtube“

„Disney“ filmai bus pasiekiami per „Youtube“

„Disney“ filmai bus pasiekiami per „Youtube“

Laikas.lt

Kino studijų „Disney“, „Pixar“ ir „DreamWorks“ produkcija jau visai netrukus bus visiems pasiekiama kanale „Youtube“. Gegužės mėnesį „Google“ pradėta filmų nuomos kompanija neseniai pasirašė sutartį su viena iš kino industrijos gigančių.

„Alice in Wonderland“, „Pirates of the Caribbean“, „Cars 2“ bus pirmieji visiems internete legaliai pasiekiami filmai. Vėliau prie jų turėtų prisijungti ir tokios klasikos kaip „Snow White“.

„Jau visai netrukus galėsite ne tik žiūrėti filmus, bet ir specialias iškirptas scenas, pačių režisierių versijas ir panašiai“, – sakė „Youtube“ atstovė Minjae Ormes.

„Youtube“ jau yra sukelta tūkstančiai kitų filmų, tačiau tai yra pirmas kartas, kai oficialiai savo kūrybą kels tokios didelės kino studijos.

Toks „Disney“ pasirinkimas yra dalis „Google“ internetinės filmų nuomos, pradėtos šių metų gegužės mėnesį. „Disney“ filmai bus specialios rubrikos, skirtos šeimai dalis. Prognuozuojama, kad pirmieji „Disney“ filmai kataloge pasirodys jau 2012 m. pradžioje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Youtube“ teks varžytis su kitais portalais, leidžiančiais žmonėms legaliai žiūrėti filmą internete. Pavyzdžiui, britų kompanija „LoveFilm“, taip pat pasirašė sutartį su „Disney“ filmais ir taip pat filmus į katalogus įtrauks 2012 m.

Tiesa, su „Youtube“ varžytis bus sunku. Šis tinklapis per dieną susilaukia 3 mlrd. peržiūrų ir yra panašių tinklapių viršūnėje. 

Primename, kad „Pixar“ ir „DreamWorks“ yra „Walt Disney Pictures“ dalimi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top