Now Reading
Baigėsi konkursas „Augink, fotografuok ūsus ir laimėk snieglentę“

Baigėsi konkursas „Augink, fotografuok ūsus ir laimėk snieglentę“

Baigėsi konkursas „Augink

Šiandien baigėsi pasaulinė MOVEMBER kampanija, kurios metu visi pasaulio vyrai buvo raginami auginti ūsus ir taip solidarizuotis kovoje prieš prostatos vėžį.

Kampanija baigėsi ir Lietuvoje, o MOVEMBER atstovai Laikas.lt skelbia ir konkurso „Augink, fotografuok ūsus ir laimėk snieglentę“ pabaigą. Reziumė: beveik 40 dalyvių, ir dar daugiau ūsuočių, nes kai kuriose nuotraukose jų buvo ir per 10!

Dauguma dalyvių buvo merginos, kurios labai palaiko savo vyrus ir jų sveikatą. Visi dalyviai verti nugalėti, tačiau manome, kad teisingiausia bus prizus įteikti vaikinams. Tik belieka išrinkti, kuriems?

Bendra redakcijos ir MOVEMBER pasaulinės kampanijos atstovų nuomone, verčiausi prizo šį kartą bus tie vaikinai, kurie augino tikrus ūsus, o Jums belieka balsavimo pagalba nuspręsti, kuris iš jų užims pirmą, kuris antrą ir kuris trečią vietas.

Primename, kad pirmos vietos nugalėtojas laimės CSC TELECOM įsteigtą prizą – nerealią snieglentę, antros – vyriškų drabužių parduotuvė CELIO dovaną, o trečios – ONE.LT nuotykių parko pakvietimus.

Pristatome dalyvius, už kuriuos galite jau dabar paspausti LIKE Laikas.lt Facebook paskyroje. Nugalėtoją paskelbsime pirmadienį.

Laisvūnas                                                                        Tomas

Gediminas:                                                                             Giedrius

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Karolis                                                                                       Aleksandr

O dėl vieno kandidato neapsisprendėme, nes jis atsiuntė ne ūsus, bet barzdą, ir ne bet kokią, o nufilmuotą ir paaiškino, kad ūsai jam tiesiog neauga. Tad Jums spręsti, ar jis nenusižengė taisyklėms ir ar yra vertas laimėti. Bet už pastangas ir originalumą jis tikrai vertas patekti tarp kandidatų laimėti.

 Ričardas ir jo video

Iki pirmadienio balsuokite Laikas.lt Facebook paskyroje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top