Now Reading
„Metro Rock Battle“ ruošiasi paskutiniam pusfinaliui

„Metro Rock Battle“ ruošiasi paskutiniam pusfinaliui

„Metro Rock Battle“ ruošiasi paskutiniam pusfinaliui

Laikas.lt

Štai ir pradedame judėti link finišo tiesiosios – šį šeštadienį, gruodžio 17-ą dieną įvyks paskutinis pusfinalis, kurio metu sužinosime, kas gi lips ant naujametinės METRO ROCK BATTLE finalo scenos! 

Gruodžio 17-čią dieną klube pasirodys sunkiojo metalo atstovai „Wulture“, pagoniškąjį metalą grojantis Juodvarnis, gotikinius muzikos elementus savo kūryboje propaguojantis kolektyvas „Life‘s Edge“ ir metalkoro atstovai „Red Carpet Disaster“!

„Wulture“ – tai vis didesnį populiarumą įgaunanti jaunų vaikinų grupė. Jų muziką – tai sunkus, intensyvus ir techniškas gitarų skambesys persipynęs kartu su melodingumu švariu bei stipriu vyrišku vokalu. Šie muzikantai nuo pat pradžių buvo laikomi šio konkurso favoritais. Pažiūrėsime, ar šios spelionės išsipildys.

Sekantieji – „Life‘s Edge“. Susilaukę itin stipraus publikos ir komisijos palaikymo, ši komanda ir toliau žingsniuoja užsibrėžto tikslo kryptimi. Ką gi, pažiūrėsime, kaip jiems seksim šį kartą.

„Juodvarnis“ – melodingieji folk metal atstovai. Grupė kažkada vadinosi „Rotary Pump“, tačiau dėl stilistinio netikimo ir grupės sudėties pokyčių, grupė įgavo naująjį pavadinimą. Itin stipraus žiūrovų palaikymo sulaukę muzikantai yra vertinami ne už kažkokius triukus ant scenos, o už energiją bei atsidavimą klausytojams.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Na, o „Red Carpet Disaster“, turbūt, yra vieni iš skandalingiausių šio konkurso dalyvių. Praeitame atrankiniame ture vaikinukai iškovoję bilietą į pusfinalį, buvo smarkiai užplūsti už necenzūrinių žodžių vartojimą bei nemandagų elgesį su kolegomis. Įdomu, kas tai yra, sceninis įvaizdis ar nepažabota arogancija?

Klausytojai kviečiami balsuoti už mėgstamą grupę koncerto metu prie baro. Kolektyvas, surinkęs daugiausiai balsų, gaus 10 žiūrovų simpatijų taškų, o grupė, kuri surinks kiek mažiau balsų – 8, trečioji grupė – 6, ketvirtoje vietoje likusi – 4. Prie įėjimo nepamirškite pasiimti balsavimo lapuką, kurį užpildę įmeskite į prie baro esančią balsadėžę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top