Now Reading
Gruodžio mėnesio horoskopas

Gruodžio mėnesio horoskopas

Gruodžio mėnesio horoskopas

Laikas.lt

Ką gruodžio mėnesiui prognozuoja horoskopas?

Avinas
 Tam, kad pajudintumėte reikalus iš vietos, turite nepalikti jų kitiems. Tačiau nepersistenkite – neskubėkite reikšti savo kategoriškos nuomonės, o stenkitės įsiklausyti ir į kitus. Būkite dėmesingas artimiesiems, nebijokite reikšti jausmų. Gali būti, kad vyksite į kelionę, tačiau ne poilsio, o darbo reikalais.

Jautis
Turbūt jau pats laikas pasirūpinti savo sveikata: peržvelkite savo mitybą, apsilankykite sporto klube ar tiesiog pasivaikščiokite gryname ore. Šį mėnesį itin norėsis kurti ateities planus su savo antrąja puse, galbūt imsite planuoti dideles romantiškas atostogas. Tačiau būkite atsargūs, nes jaučiams gruodis ̶ išsiskyrimų mėnuo.

Dvyniai
Šį mėnesį būsite labai emocingi, ypač, kai kalba pasisuks apie pinigus ir karjerą. Tačiau atsiradusi emocinė įtampa bus tik jūsų galvoje – aplinkiniai vertins jūsų darbą. Be to, turėtų sektis su sudėtingomis užduotims. Paskutinėmis mėnesio dienomis nusiraminsite ir pajausite tikrą švenčių dvasią.

Vėžys
Vėžiams gruodis – darbingas mėnuo. Nors bus sunku susilaikyti nuo pokalbių su kolegomis ir ilgesnių kavos pertraukėlių, bet galiausiai susitvardysite ir atliksite visus darbus. Antroji mėnesio pusė bus skirta kultūrai: norėsite lankytis koncertuose, spektakliuose ir parodose.

Liūtas
Liūtams gruodis bus tarsi sugrįžimas į save. Pastaruoju metu jautėtės taip, lyg kita veikla atitraukdavo dėmesį nuo jūsų vidinio pasaulio. Gruodį imsite pastebėti, ko jums išties nereikia, išryškės jūsų prioritetai. Saugokitės traumų – mėnesio vidurys bus ypač rizikingas.

Mergelė
Mergelėms gruodis – iššūkių mėnuo. Visą mėnesį susidursite su neįprastomis situacijomis, tačiau nesijaudinkite – dabar jums nieko nėra neįveikiamo. Tiesa, prieš darydami išvadas, remkitės patarle: „Du kartus pamatuok, trečią – pjauk“.

Svarstyklės
Stenkitės kuo daugiau dėmesio skirti šeimai ir artimiesiems. Gruodį jums ypač norėsis reikšti savo nuomonę ir dėl to susilauksite nemažai kritikos. Jausitės labai energingi, todėl greičiausiai nuspręsite imtis naujos veiklos. Be to, šį mėnesį palankus metas planuoti atostogas į šiltus kraštus.

Skorpionas
Nors iš prigimties esate emocingi, gruodžio mėnesį stenkitės bent minutei susilaikyti prieš veldamiesi į bet kokias intrigas. Visą laiką jausitės labai romantiški ir norėsis mylimo žmogaus šilumos. Pirma mėnesio pusė bus itin sėkminga dirbantiems kūrybos srityje.

Šaulys
Gruodžio mėnesį norėsis ramybės ir vienatvės, todėl šurmulys ir vakarėliai jus šiek tiek nervins. Gali būti, kad jūsų kažkas prašys paskolos – būkite atidūs, nes galite susidėti su nesąžiningu žmogumi. Itin palankus metas investicijoms. Meilės reikaluose seksis kaip niekada, tačiau nesusižavėkite netinkamais partneriais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ožiaragis
Gruodžio mėnesį būsite tikras lyderis: jums seksis tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Tiesa, stenkitės neužriesti nosies – išlikti paprastam gali būti labai sunku dėl užgriuvusios sėkmės. Mėnesio gale gresia apsinuodijimas maistu, tad per šventes stenkitės nepersivalgyti ir riboti šventines vaišes.

Vandenis
Gruodį busite tokie darbingi, kad kalėdinę dvasią pajausite tik likus vos kelioms dienoms iki jų. Jums gali pasiūlyti naują darbą, tačiau neskubėkite priimti pasiūlymo, išsiaiškinkite, ar tikrai to norite. Sulauksite dėmesio iš senos simpatijos ar buvusio partnerio. Nusimato geras kelionės pasiūlymas, tačiau apsvarstykite, ar Jūsų pajamos to vertos.

Žuvys
Norėsis leisti laiką su artimaisiais, tačiau nepersistenkite – yra darbų, kuriuos būtina atlikti. Būsite puikus dovanų konsultantas, nes jausite, kas gali nudžiuginti jūsų artimuosius, draugus ir kolegas. Mėnesio viduryje galite pajausti įtampą darbe, tačiau ji truks vos kelias dienas, todėl pasistenkite per daug neišsimušti iš ritmo.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top