Now Reading
Blogiausios 2011 metų filmų scenos pagal IMDB

Blogiausios 2011 metų filmų scenos pagal IMDB

Blogiausios 2011 metų filmų scenos pagal IMDB

Laikas.lt
Pagal: IMDB

Baigiantis metams, įtakinga tarptautinė filmų bazė IMDB skelbia savo topus, kuriuose vertinami 2011 metais išleisti filmai.

Jau rašėme apie pačius geriausius, o dabar pristatome blogiausias filmų scenas, kurioms tikrai buvo gaila sugaišto laiko.

1. „Brėkštanti aušra. 1 dalis“

Pirmoje vietoje ne veltui atsidūrė blogiausių filmų scenų „karalius“ – „Brėkštanti aušra“. Pirma, visi, kurie žiūrėjo šį „šedevrą (nesu tikra, ar net ironiškai taip galima pavadinti) ir kam jau yra virš 16 metų, turbūt žinote, ką reiškia tragiška, baisiai vienoda ir „dūsaujanti“ Kristen Stewart vaidyba. Kelis kartus net atrodo, kad vargšelė serga astma ir jai reikėtų rimtai pagalvoti apie inhaliatorių. Apie kitus super jautrius ir madingai apsirengusius herojus kalbėti net neverta. Antra, dūsaujimų ir lėkštų dialogų „Brėkštančioje aušroje“ lėkštų scenų tiek daug, kad vietos veiksmui tiesiog neliko. Žiūrėdama šį filmą, reikėtū padėkoti Franciui Fordai Coppolai už tai, kad augome su vampyrais, kurie neblizga Saulės šviesoje ir nėra taip kokčiai „jautrūs“. 

2. „Brėkštanti aušra. 1 dalis“

1 vietos „Brėkštančiai aušrai“ pagerbti tiesiog neužteko. Šioje ciklo dalyje Bella pastoja ir pilve nešiojasi mažą demoniuką. Juokingiausias scena filme – gimdymas. Būtinai pažiūrėkite! Visas filmas yra viena nesibaigianti „bloga“ scena.

3. „Įkalinti laike“

Pop muzikos pasaulio gražuoliukas saldusis Justinas Timberlake, panašu, yra vienodai neįdomus tiek muzikoje, tiek kine. Žodžiu, filmo esmė tame, kad ateityje pagrindinė vertybė – laikas. Juo mokamas atlyginimas, perkami namai, automobiliai. Jeigu laiko negavai – mirsi. Na, idėja tikrai nebloga – pateisinanti mokslinės fantastikos žanrą, tačiau aktoriai visiškai neįtikina, ant veido atsiradę įbrėžimai paslaptingai dingsta jau kitoje scenoje ir panašiai. IMDB kritikai teigia, kad filmo kūrėjų reikėtų paprašyti grąžinti 2 sugaištas valandas žiūrint tokią nesąmonę.

4. „Linksmosios pėdutės 2“

Nors filmas teoriškai skirtas šeimai, jis vargiai sudomintų net vaikus. Scena, kurioje mielas pingviniukas Erikas peri kiaušinius, dainuoja arijas jūrų liūtams yra… neįkainojama (blogąją puse). 

5. „Transformeriai: tamsioji Mėnulio pusė“

Filmas, tikrąją to žodžio prasme, yra labai skaudus. Ypač tiems, kuriems patinka transformeris „Optimus Prime“ ir ankstesnės filmo dalys. Skaudžiausia buvo žiūrėti į scenas, kuriose reiškiasi „aktorės“ Rosie Huntington-Whiteley talentas. Taip ir neįmanoma suprasti – ką ji veikė šiame filme? Tik stovėjo seksualiai (?) papūtusi lūpas ir trukdė vyrams kovoti su piktaisiais robotais… Iki jos vaidinusi Megan Fox buvo tikrai kieta ir imdavosi veiksmo. O ką darė Rosie? Ką?! Ir ką tokiame filme daro Johnas Malkovichius?

6. „J. Edgar“

Tiems, kas mano, kad Leonardo DiCaprio imasi vaidinti tik kokybiškuose filmuose, pažiūrėję „J. Edgar“ supras, kad klydo. Šiame filme vis pasirodo scena, kurioje aktoriai „papuošti“ senjorų kostiumais labiau ne vaidina, o erzina. Tikėkimės, kad tai tik Leo klaida!

7. „Raudonkepuraitė“

Spėkite, kas nutinka su filmu, kai jį imasi režisuoti „Brėkštančios aušros“ kūrėja? Ne filmas, o nuobodi parodija. Žinodami režisierės Catherine Hardwicke braižą, tikrai nenustebsite nuo filme rodomų gražuoliukų su madingomis šukuosenomis, seksualiai pražiotų lūpų ir jautrumo. Tokius „filmus“ reikėtų apskritai uždrausti. Na, o „Raudonkepuraitę“ jau pradžioje vainikuoja miestelio šokių scena, kurioje šokis labiau primena striptizą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. „Laris Kraunas“

Tomas Hanksas, matyt, taip pat suseno. Filmo „Laris Kraunas“ scena su motoroleriais yra tikrai… Depresiška.

9. „Pagirios Tailande“

Gerai Holivudo režisieriams, nes jie gali pakeisti filmo pavadinimą ir sakyti, kad tai – naujas kūrinys. „Pagirios Tailande“ – geriausias pavyzdys. O scena, kurioje Chowas atsibunda viešbučio kambaryje ir parodo visus savo „apedinksus“ dar ilgai neleis miegoti naktimis.

10. „Kaubojai ir ateiviai“

Žiūrint filmą, sunku patikėti, kad tai – rimta juosta, o ne parodija. „Kaubojai ir ateiviai“, žinoma, nepamiršo sudėti visų klišinių vesternų elementų: indėnai, dulkėtas miestas ir panašiai. Tačiau blogiausia filmo scena yra ta, kurioje Olivia Wilde sudega ugnyje ir prisikelia visiškai nuoga.

O kokia filmo scena labiausiai nepatiko Jums?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top