Now Reading
10-metė C.Crawford dukra – „Versace“ reklaminis veidas

10-metė C.Crawford dukra – „Versace“ reklaminis veidas

10-metė C.Crawford dukra - „Versace“ reklaminis veidas

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Turbūt buvo tik laiko klausimas, kada supermodelio Cindy Crawford ir jos vyro Rande Gerberio dukra Kaia taps modeliu ar aktore. Grožio genas su garsia pavarde – puikiausias derinys, net kai tau tik 10  metų.

Kaia tapo mados namų „Versace“ pavasario-vasaros „Young Versace“  vaikų linijos iki12 metų reklaminiu veidu  ir parodė, kad pozavimas – jai išties įgimtas dalykas.

Primename, kad prieš 20 metų Cindy buvo dizainerio Gianni Versace mūza, tad nenuostabu, kad ir jos dukra nuo mažens jau pradeda karjerą šiuose garsiuose mados namuose. 

Pasak Cindy, ji labai didžiuojasi, kad dukra buvo pasirinkta būti vaikų linijos veidu. „Aš turiu tiek daug gražių prisiminimų iš tų laikų, kai dirbau su Gianni ir Donatella. Apie „Versace“ mados namus galiu pasakyti štai ką – jie kažkuo ypatingi”, – spaudos pranešime pasakoja 45-erių Cindy, kuri modelio karjerą pradėjo 17 metų. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasak pačios D.Versace, Kaia paveldėjo ne tik savo motinos grožį, bet modelio magiją:  „Kaip ir Cindy, Kaia turi ypatingą dovaną – objektyvas ją myli”.  Fotosesijos autorius – garus mados fotografas Mertas Alasas ir Marcusas Piggott.

Beje, „Versace“ mados namai netrukus žada atidaryti pirmą „Versace“  vaikams parduotuvę Milane, Italijoje. Tad Viva prabangai!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top