Now Reading
Vestuvių pakvietimai: originalios ir netikėtos idėjos (Foto)

Vestuvių pakvietimai: originalios ir netikėtos idėjos (Foto)

Vestuvių pakvietimai: originalios ir netikėtos idėjos (Foto)

Laikas.lt

Planuojant vestuves norisi, kad šventė būtų ne tik graži, bet ir originali. Originalūs kvietimai būsimiems svečiams gali būti puiki pradžia.

Pirmiausia, kvietimuose labai svarbu ne tik kvietimo pritaikymas ceremonijai, bet ir janavedžiams. Todėl pasistenkite, kad kvietimai nors kiek atspindėtų jūsų sąjungą ar tam tikras savybes.

Kvietimų gali būti įvairiausių – galite juos piešti, klijuoti, karpyti patys, galite pasinaudoti dizainerių paslaugomis. Jeigu samdote vestuvių planuotoją – jis ar ji patars, kur kreiptis ir padės nuspręsti, kas tinka būtent jums.

Tačiau kvietime svarbu ne tik dizainas, bet ir jame esanti informacija. Menkiausia klaida gali svečius nukreipti blogu adresu ar skelbti vestuves klaidingą datą. Tam kad kvietime neįsiveltų klaidų, pasikliaukite šiais patarimais:

  • Kai jau turėsite galutinį variantą, padėkite jį dienai ar dviem ir net nežiūrėkite. Tada vėl paimkite – taip pažiūrėsite į kvietimus „šviežiomis“ akimis ir lengviau pastebėsite nesklandumus.
  • Paprašykite, kad kitas žmogus perskaitytų kvietimus ir visą kitą spausdintą informaciją vestuvėms. Taip įsitikinsite, kad viskas aišku, tikslu ir nepaliksite klaidų, kurios vėliau gali brangiai kainuoti.

Siūlome pasižiūrėti keletą idėjų Laikas.lt galerijoje – galbūt čia rasite būtent tai, ko ieškojote.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top