Now Reading
Vintažo krautuvėlė „Raduga“ kviečia į puotą Kaune (Foto)

Vintažo krautuvėlė „Raduga“ kviečia į puotą Kaune (Foto)

Vintažo krautuvėlė „Raduga“ kviečia į puotą Kaune (Foto)

Laikas.lt

Vasario 15d., 21val., Kaune, kokteilių bare „Suflerio būdelė“ (Daukšos 34) ekskliuzyvinę puotą rengia Kauno senamiestyje įsikūrusi vitažo krautuvėlė „Raduga“ (ex „Komoda“, Zamenhofo g. 11).

Vos vienerių metų sulaukusi krautuvėlė didžiuojasi galėdama pasigirti turimu garderobu: gausybe suknelių, sijonų, kvarbatkų, taškučių, aksomo, aukštakulnių, peteliškių, kaklaraiščių ir kitų įmantrybių.

„Raduga“ taip pat turi nuostabių klientų, draugų, bičiulių ir kolegų, su kuriais džiaugiasi dalindamasi pokalbiais, juos puošia, kartu geria kavą, klauso muzikos, organizuoja nuostabias fotosesijas. Iki šiol visi, su visais, visada susimatydavo parduotuvėlėje, bet atėjo metas pakviesti ir linksmybėmis pasidalinti su draugais šokių ir pramogų aikštelėje.

Visi kviečiami disko/fanko ritmu suktis šėlti, trypti, loti puošeivų ir stileivų apsuptyje. Atbėkite pasipuošę savitu stiliumi arba atvirkščiai, taip kaip niekada negalėtume. Improvizuosime blyksčių šviesoje, matysite buvusių fotosesijų vaizdus, kelsime Voruta vyno taures ir rainbow shotukus į dangų. Visus linksmins DJ Clicklounge&Kharma ir puiki „Suflerio Būdelės“ komanda.

Puotos svečiai kviečiami puoštis ir fotografuotis, nes po audringo vakarėlio, bus renkamas stilingiausias svečias, tapsiantis mėnesio „Radugos“ veidu, kuris gaus dovanų puikų vintažinį garderobą parduotuvėlėje.

„Raduga“ patarimas norintiems atrodyti originaliai, išskirtinai – „vintage“ detales jungti su moderniais drabužiais. Svečias, užsukęs į krautuvėlę, gali ne tik įsigyti puikiausių drabužėlių, gauti patarimų, bet bus sušildytas puodeliu kavos ar arbatos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taigi, švęsti susitinkame vasario 15dieną, 21val., „Suflerio būdelėje“.
DJs: Clicklounge & Kharma.
Dresscod‘as: Vintažas, hipster stilius, bohema, miestas, aksomas, taškučiai, peteliškės, perlai, aukštakulniai, delninukės…
Vakaro gėrimas: Vynas Voruta, rainbow shots.
Draugai: Suflerio būdelė, Laikas.lt, Ore.lt, Fotokuku, Petreikis ir Ko, Plugas Plugevičius.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top