Now Reading
Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problemiška veido oda

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problemiška veido oda

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problemiška veido oda

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki, man būtų įdomu sužinoti Jūsų patarimus apie tai, kokios spalvos man labiausiai tiktų renkantis vakarinį ar įprastą, kasdienį makiažą, ir kaip tiktų dažytis?

Be to, turiu problemišką veido odą, ji sausa, kartais išmėto
neryškiais plėmais, ir kai užsitepu makiažo pagrindą juos išryškina ir dar viena problema – inkštirai. Nenaudoju veido prausiklių, nes jie dar labiau išsausins odą. Ačiū už atsakymus.

Simona

Dėl veido priežiūros: prausiklį naudoti būtina tam, kad pašalintumėte makiažo likučius ir palaikytumėte odos švarą. Labai svarbu, kad prausiklis būtų tinkamas Jūsų veido odai, patarčiau rinktis prausiklį jautriai odai, kadangi Jūsų oda turi polinkį į plėmus, raudonas dėmes ir pan. Po prausiklio rekomenduočiau naudoti Auriga kosmetinės firmos serumą Catopix – C, kuris skirtas atopinės odos priežiūrai, tuo pačiu jis veiks kaip priemonė, stabdanti spuogų ir inkštirų atsiradimą, nes savo sudėtyje turi žaliosios arbatos ekstraktų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dėl makiažo: Jums tinka visi auksiniai, rudi ir rusvi šešėlių atspalviai, taip pat pilka, juoda spalva vakarui. Kadangi esate labai jauna, lūpas patarčiau paryškinti tik blizgesiu.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top